Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidatura

Stiglo Vladino jamstvo, Split kandidat za EP 2022.

Perica Bukić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
06.10.2018.
u 00:30

Predragu Slobodi, Perici Bukiću i Ivici Tucku potporu su jučer na sastanku u Banskim dvorima priopćili predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić

Hrvatski vaterpolski savez je napokon dobio i ono što je podulje čekao - jamstvo Vlade RH da može kandidirati za domaćinstvo Europskom vaterpolskom prvenstvu 2022. godine.

Kao što se zna naš kandidat je Split, igralo bi se u Spaladium Areni. Za tu ideju HVS je već dobio podršku HOO-a, Središnjeg državnog ureda za sport, Grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije, ali bez podrške Vlade nije se mogla iskazati i službena kandidatura.

No, sad je i to riješeno, Predragu Slobodi, Perici Bukiću i Ivici Tucku potporu su jučer na sastanku u Banskim dvorima priopćili predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar financija Zdravko Marić.

Prema neslužbenim informacijama, protukandidati Splitu bit će Pariz i La Valletta. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije