Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U RUKOMETU

Nekad je igrao za Hrvatsku, a danas je na popisu Srbije

Stefan Vujić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
05.12.2017.
u 19:21

Na Cvetkovićom popisu je i srednji branič Steaue Stefan Vujić koji je rođen u Rijeci, već je nastupao za mladu hrvatsku reprezentaciju

Izbornik rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković objavio je u utorak širi popis od 28 rukometaša za Europsko prvenstvo koje će se početkom sljedeće godine održati u Hrvatskoj. 

Na Cvetkovićom popisu je i srednji branič Steaue Stefan Vujić koji je rođen u Rijeci, već je nastupao za mladu hrvatsku reprezentaciju, a onda su odlučio za Srbiju. Srbija će otvoriti prvenstvo s Hrvatskom u Splitu 12. siječnja, a u splitskoj skupini su još Švedska i Island.  

Stefan Vujić
1/16

VRATARI: Dejan Milosavljev (Partizan), Strahinja Milić (Vardar), Vladimir Cupara (Ademar Leon), Tibor Ivanišević (Handbold).

KRILA: Vukašin Vorkapić (Metaloplastika), Darko Đukić (VIVA Kielce), Bogdan Radivojević (Rhein Neckar Lowen), Dobrivoje Marković (PPD Zagreb), Nemanja Ilić (Toulouse), Vanja Ilić (Metalurg).

BRANIČI: Žarko Šešum (Goepingen), Stefan Vujić (Steaua), Petar Nenadić (Fuchse Berlin), Petar Đorđić (Meškov), Momir Rnić (RN Loewen), Stefan Ćirić (Obilić), Nikola Crnoglavac (Constanca), Milan Jovanović (Vojvodina), Nemanja Zelenović (Magdeburg), Aleksandar Stanojević (Goetztepe), Ilija Abutović (Vardar), Draško Nenadić (Fuchse Berlin), Darko Stevanović (Partizan), Marko Vujin (Keil), Nemanja Obradović (Wisla Plock).

KRUŽNI: Bojan Beljanski (Bregenz), Rastko Stojković (Meškov), Mijajlo Marsenić (Vardar).

Komentara 7

DU
Deleted user
20:35 05.12.2017.

vec ste dokurcili s njim neka igra gdje hoce ko ga jebe

NV
NV
22:22 05.12.2017.

Netko bježi u Irsku,netko u njemačku,a netko u srbiju.

DH
dalibor.hren
21:12 05.12.2017.

Više od pola Rijeke je njihovo, kakvog li čuda za Stefana!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije