Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokazali interes

Stasiti vratar Istre na meti klubova iz MLS-a

Josip Čondrić
Foto: Privatna arhiva
15.01.2019.
u 21:53

Za sada je sve na početnim pozicijama, no ako bi se ovakav transfer dogodio, sigurno bi bila riječ o milijunskom iznosu

Josip Čondrić (25), standardni vratar Istre 1961, mogao bi karijeru nastaviti na drugome kontinentu. Naravno, ako se klub iz Pule dogovori sa zainteresiranim klubovima iz Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, za ovog stasitog vratara (195 cm), zanimanje su pokazali neki klubovi iz MLS lige. Za sada je sve na početnim pozicijama, no ako bi se ovakav transfer dogodio, sigurno bi bila riječ o milijunskom iznosu. Naravno, ako zbrajamo odštetu Istri i eventualnu plaću igraču. MLS je već godinama poželjna destinacija, posebice zbog financijski primamljivih ugovora.

Podsjetimo, Čondrić je zadnjih godina svoj vratarski put krčio preko Zagreba i Rudeša. Prije dolaska u Istru, pojavila se opcija s Dinamom koji je bio zainteresiran za Josipa. No, Čondrić je ostao vjeran Alavesu, odnosno grupaciji Baskonia, koja je donedavno ulagala u Rudeš.

Španjolci su očito dobro procijenili da će Čondrić u bliskoj perspektivi postati tražena roba na nogometnome tržištu. Čondrić je i uoči nastavka priprema trenirao sa Željkom Nježićem Dedom u Zagrebu. Kroz njegov trenažni proces prošla su brojna vratarska imena, pa tako i Čondrić koji nerijetko razmijeni iskustva i s Dominikom Livakovićem, vratarem Dinama. Baš je Nježić imao veliki utjecaj na vratarski razvoj Livakovića.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije