Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZ ODGOVOR

Starleta u dogovoru s medijima htjela Đokoviću uništiti brak? Evo kako je on reagirao

Novak Đoković i supruga Jelena
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.05.2019.
u 09:07

Navodno su vam Španjolci htjeli  smjestiti jednu od starleta koja vas je trebala poljubiti u vrat i tako unijeti probleme u brak, objasnili su mu, a Đoković je tada odgovorio u svom stilu

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković prokomentirao je priče o neuspjelom pokušaju starlete koja mu je htjela uništiti brak.

Đoković je u braku sa suprugom Jelenom i zajedno imaju dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru. Obiteljsku idilu navodno su htjeli uništiti španjolski mediji koji su pripremili plan kako bi se to ostvarilo.   

Novinari su to spomenuli Đokoviću te ga pitali za komentar. 

– Stvarno ne znam, o čemu se radi?

Navodno su vam Španjolci htjeli smjestiti jednu od starleta koja vas je trebala poljubiti u vrat i tako unijeti probleme u brak, objasnili su mu, a Đoković je tada odgovorio u svom stilu

– Svašta! Sretan sam u braku. Sve je u redu. Preživio sam! – kazao je Đoković uz smiješak. 

>>> U galeriji pogledajte emotivnu konferenciju Andyja Murraya

Komentara 5

DU
Deleted user
10:02 28.05.2019.

... Đokovićz smije ušak. Je l ovo novinar s dil seks jiom?:-)

DU
Deleted user
11:36 28.05.2019.

Đoković možda dobije neku manju sumu za ove ideje redakcije. Ništa ne mora biti istina.Jedino je Đoković bio spomenut ali za španjolsku redakciju kažu samo "španjolski mediji". Bože kako neodređeno. Španjolske medije se ne mora platiti.

NJ
njofra51
10:33 28.05.2019.

Dosta već, predosadni ste sa NĐ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije