Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČINAC

Kapetan Dragan žestoko napao Đokovića, a sve zbog Hrvata!

Novak Đoković, Luka Modrić i Keylor Navas
Foto: instagram.com/djokernole
1/6
22.05.2019.
u 22:07

Vasiljković se, između ostalog, dotaknuo i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića nakon, kako kaže, tenisačeva "hvalospjeva Hrvatima".

Ratni zločinac Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je u Hrvatskoj osuđen na osuđenog na 13 i pol godina zatvora poslao je pismo javnosti u Srbiji. 

U njemu se između ostalog dotaknuo i najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića nakon, kako kaže, tenisačeva "hvalospjeva Hrvatima".

"Ne smijemo istom "četkom" obojiti sve Hrvate. Postoje metode da se prebroje i izdvoje časni i hrabri. Evo, predlažem nedavni video gdje su u hrvatskom Splitu, na rivi, napadnuti tvoji kolege sportaši koji su pozvani u goste, a zatim mučki napadnuti. Slažeš li se, Nole, da samo najgori ljudski ološ bez časti, napada svoje goste?", napisao je Vasiljković u pismo koje nećemo u cijelosti prenositi jer je prepuno budalaština.

Ovom ratnom zločincu očito smeta što je Novak Đoković u dobrim odnosima s hrvatskim sportašima. Podsjećamo, najbolji tenisač svijeta je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji nakon što je Srbija ispala rekao da će navijati za Hrvatsku što mu je dio njegovih sunarodnjaka zamjerio.
 

Komentara 34

IL
ilicak
00:13 23.05.2019.

Novak Đoković je čovjek a Dragan kapetan je đubre od čovjeka

Avatar jeremija1
jeremija1
00:23 23.05.2019.

Draganče zaboravlja da je on napravil još gore ; on je ko gost napal domaćine ! I ubijal !

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
22:53 22.05.2019.

Novak je pola hrvat,pola crnogorac!Tak je sam nedavno rekel!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije