Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Susret koji odlučuje putnika u sljedeći krug

Srna: S tri boda ostajemo u igri

04.11.2008.
u 09:10

Šahtarova želja bila je prolazak skupine u Ligi prvaka, no sad se situacija stubokom promijenila i ostvarenje te ambicije upitno je. Dva poraza u posljednjim minutama utakmice približila su Šahtar Kupu Uefe.

- Željeli smo proći skupinu, ali dobar je i ostanak u Europi. No, nismo se još predali i oprostili od Lige prvaka - javio je Darijo Srna iz Portugala gdje Šahtar igra protiv Sportinga. I želi pobjedu u odlučujućoj utakmici.

- S tim smo ciljem i došli. Ne pobijedimo li, Sporting će u drugi krug, a mi u Kup Uefe.

Susret protiv Sportinga Srna smatra ključnim za rasplet.

- Ostalo je u skupini uglavnom jasno, Barcelona je prva, a Sporting i mi odlučujemo o drugome mjestu - procjenjuje Srna.

U toj skupini Basel je zacementiran na dnu tablice. Darijo žali zbog propuštenih šansi.

- Šteta što sve nije bilo malo drukčije. Pogotovu jer smo kod kuće bili blizu pobjede nad Barcelonom. Izgubili smo u zadnjim minutama, pa nam je Sporting u Donjecku zabio na samom kraju. Da je bilo malo više sreće, možda bi bilo ljepše igrati, ali nije važno. Možemo sve preokrenuti u Portugalu. Pa ako i ne bude tako, igrat ćemo u Kupu Uefe.

Darijo je mirniji jer se Šahtar probudio i u ukrajinskom prvenstvu, krenuo je prema gore.

- Ma bit ćemo mi na kraju drugi na tablici, Dinamo ipak ima veliku prednost i teško će je ispustiti. Ostale klubove možemo prestići, važno je da nam je napokon krenulo - kazao je Darijo Srna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije