Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon teškog poraza

Srbijanski mediji se naslađuju: 'Bez Srbina Hrvatima puna mreža'

Hrvatska - Španjolska
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/8
12.09.2018.
u 08:15

"Hrvati su pretrpjeli pravu katastrofu i vjerojatno će im obrazi još dugo biti crveni od sramote koju im je furija nanijela na startu Lige nacija"

Hrvatski nogometaši nisu se dobro proveli u prvoj natjecateljskoj utakmici nakon osvajanja srebra u Rusiji. Vatreni su na startu Lige nacija doživjeli težak poraz, Španjolska je slavila sa 6:0.

Bio je to naš najteži poraz u povijesti, ali ne treba stvarati paniku jer svatko ima pravo na loš dan. No, taj poraz kao da su naši susjedi jedva dočekali pa su se tako srbijanski mediji naslađivali.

>>Pogledajte Modrićeve izjave nakon teškog poraza

"Bez Srbina Subašića Hrvatima puna mreža: Španjolci se iživljavali nad viceprvacima svijeta! Dalićeva četa primila šest komada", naslov je u Kuriru.

Blic piše o katastrofi vatrenih koji su prema njima i dobro prošli.

"Strašno je igrala furija tijekom cijelog susreta, pravo je čudo kako rezultat nije bio uvjerljiviji", piše Blic.

>>Pogledajte što je Dalić rekao nakon susreta

Informer je uobičajeno bio prilično oštar.

"Hrvati su pretrpjeli pravu katastrofu i vjerojatno će im obrazi još dugo biti crveni od sramote koju im je furija nanijela na startu Lige nacija", stoji u tekstu.

"Hrvati na koljenima: Španjolska demolirala viceprvaka svijeta!", naslov je na B92.

Telegraf u naslovu piše da su nas Španjolci uništili, a u tekstu dodaje:

"Dugo će se Hrvati oporavljati od povijesne blamaže, nisu ni sanjali da ih ovakvo nešto može snaći nedugo nakon najuspješnijeg rezultata hrvatskog nogometa", piše Telegraf.

Komentara 69

VL
VladoEsseker
08:47 12.09.2018.

Nemojte komšije da vam Šaćiri opet ne naprvi dvoglavog orla.

VK
VKSS
08:23 12.09.2018.

Jesu,zgaženi su..ali toliko naslađivamje srba porazom vidi se koliko su jadni,zavidni i ljubomorni na nas Hrvate..kao da su osvojili broncu i srebro na SP.

Avatar tituš
tituš
08:36 12.09.2018.

Poraz je težak, imali smo ih i u povijesti i uvijek smo se znali izdići, tako ćemo i ovog puta, no je li netko čuo za srpsku reprezentaciju, gdje ta igra, u kojoj je jakosnoj skupini??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije