Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje u Beogradu

Srbija lako protiv Grčke za polufinale Europskog prvenstva

vaterpolo
Printscreen Dailymotion
20.01.2016.
u 23:29

Hrvatske vaterpolistice će svoj posljednji nastup u Beogradu imati u petak od 12 sati kada će igrati za 11. mjesto protiv Turkinja.

Vaterpolisti Srbije prvi su finalisti Europskog prvenstva koje se održava u Beogradu. Oni su u polufinalu u srijedu svladali Grčku sa 13-7 (4-3, 2-0, 4-1, 3-3).

Srbija će u subotnjem finalu igrati protiv pobjednika drugog polufinala u kojemu će u četvrtak igrati Crna Gora i Mađarska.

U razigravanju od petog do osmog mjesta Španjolska je svladala Rusiju sa 10-9. Tako će Hrvatska, ukoliko u četvrtak (18.45 sati) svlada Italiju, u subotu igrati za peto mjesto protiv Španjolske, dok će u slučaju poraza od Italije razigravati za sedmo mjesto protiv Rusije, također u subotu. 

U konkurenciji vaterpolistica odigrani su četvrtfinalni susreti, Nizozemska je svladala Njemačku sa 19-2, Španjolska Rusiju sa 12-8, Mađarska Francusku sa 18-6, a Italija Grčku sa 10-4. Tako će u četvrtak u polufinalima igrati Nizozemska - Španjolska i Mađarska - Italija.

Hrvatske vaterpolistice će svoj posljednji nastup u Beogradu imati u petak od 12 sati kada će igrati za 11. mjesto protiv Turkinja.

>>Hrvatska neće osvojiti medalju u Beogradu, izgubila je od Mađarske!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije