Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THIAGO SILVA:

Srbija je bila dobar ispit, ali protiv Hrvatske će biti puno teže

Brazil - Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.06.2014.
u 14:44

- Ova nam je utakmica pokazala da će protiv Hrvatske biti puno teže. Bio je to dobar ispit, jedan od najtežih koje smo imali do sada. Sad se okrećemo Svjetskom prvenstvu - rekao je Silva.

Brazil nije oduševio u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči sraza s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu. Domaćin turnira s minimalnih 1:0 je svladao Srbiju pogotkom Freda u 58. minuti. Kapetan Thiago Silva je svjestan da će njegova momčad morati bolje.

- U prvom poluvremenu smo imali velikih problema protiv Srbije. Ova nam je utakmica pokazala da će protiv Hrvatske biti puno teže. Bio je to dobar ispit, jedan od najtežih koje smo imali do sada. Sad se okrećemo Svjetskom prvenstvu - rekao je Silva.

Usporedio je reprezentacije Hrvatske i Srbije.

- Mislim da Srbija i Hrvatska igraju na sličan način. Morat ćemo biti jako oprezni. Neće nam biti nimalo lagano na otvaranju Svjetskog prvenstva.

Silva je zadovoljan suradnjom s Davidom Luizom u zadnjoj liniji brazilske reprezentacije.

- Naš odnos napreduje, ali je bilo malih problema u prvom dijelu. Umalo smo primili gol u prvom dijelu. Ostalo nam je još nekoliko dana da ispravimo detalje koji nisu bili dobri.

>> Fred sjajnim pogotkom donio slavlje neuvjerljivom Brazilu

Komentara 3

DA
DAMBA01
19:38 07.06.2014.

THIAGO SILVA: Budi sretan ako dobijete bod od Hravatske. Rede se tamo fokusirajte na Mexiko & Kamerun . I sa sest bodova prolazite sigurno kao drugi ;-)

KE
kentie
09:27 08.06.2014.

Mi možemo i moramo tući Brazil, a zašto ne...pa valjda nećemo s njima igrati na način kak je igro 2006. u Njemačkoj Cico Kranjčar...i izgubio sa 1:0, mulec jedan blesavi, kenjkavi...zbog toga ssam malo zlurad, i malčicw mi je "drago" da njegov sin Niko ne igra u Brazilu...prema tome Niko Kovač nema kenjanja i cmizdrenja...u boj, u boj za narod svoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije