Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THIAGO SILVA:
Povratak na članak

Srbija je bila dobar ispit, ali protiv Hrvatske će biti puno teže

- Ova nam je utakmica pokazala da će protiv Hrvatske biti puno teže. Bio je to dobar ispit, jedan od najtežih koje smo imali do sada. Sad se okrećemo Svjetskom prvenstvu - rekao je Silva.

Komentari 3

DA
DAMBA01
19:38 07.06.2014.

THIAGO SILVA: Budi sretan ako dobijete bod od Hravatske. Rede se tamo fokusirajte na Mexiko & Kamerun . I sa sest bodova prolazite sigurno kao drugi ;-)

VL
KE
kentie
09:27 08.06.2014.

Mi možemo i moramo tući Brazil, a zašto ne...pa valjda nećemo s njima igrati na način kak je igro 2006. u Njemačkoj Cico Kranjčar...i izgubio sa 1:0, mulec jedan blesavi, kenjkavi...zbog toga ssam malo zlurad, i malčicw mi je "drago" da njegov sin Niko ne igra u Brazilu...prema tome Niko Kovač nema kenjanja i cmizdrenja...u boj, u boj za narod svoj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.