Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

Srbija nije pomogla Hrvatskoj, Francuska uvjerljivo slavila

Srbija - Francuska
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/15
22.01.2018.
u 19:37

Dojam je da su Francuzi posao odradili s "pola gasa" i da je pobjeda mogla biti uvjerljivija.

Rukometna reprezentacija Srbije nije uspjela napraviti iznenađenje protiv Francuske u utakmici drugog kola Europskog prvenstva. Francuzi su slavili s uvjerljivih 39:30 i tako razbili nade Hrvatske da danas mogu prosuti bodove.

Srbi su korak sa svjetskim prvacima držali tek na početku meča kada su poveli 6:4. Francuzi su se nakon toga odvojili i mirno riješili utakmicu. Dojam je da su posao odradili s "pola gasa" i da je pobjeda mogla biti uvjerljivija.

U reprezentaciji Francuske Luka Karabatić postigao je sedam golova, dok su kod Srbije Nemanja Zelenović i Petar Nenadić postigli po šest.

Kolo prije kraja drugog kruga Francuska ima maksimalnih osam bodova i praktički je osigurala plasman u polufinale. Slavila je protiv Norveške (32:31) i Švedske (23:17), a u srijedu u zadnjem kolu igra protiv Hrvatske. 

Jedini krug u kojem Francuska može biti sa još dvije reprezentacije sa istim brojem bodova je onaj sa Švedskom i Hrvatskom, ali tada bi Francuzi morali izgubiti od Hrvatske s devet ili više golova razlike.

Večeras se u 20:30 sastaju Bjelorusija i Švedska.

Poredak skupine:

Francuska 8

Hrvatska 6

Norveška 4

Švedska 4

Bjelorusija 0

Srbija 0

Komentara 21

Avatar PrskatorVlado
PrskatorVlado
20:05 22.01.2018.

A naslova.....svašta

DU
Deleted user
20:02 22.01.2018.

I kako je to srbija trebala pomoci nama. I tako i tako moramo pobijediti Francusku. Jedino su mogli pomoci VL da imaju o cemu pisati kad ih je danas Chung zeznuo.

SP
spremni0
19:46 22.01.2018.

smrdiju svi gaze!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije