Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srpska legenda tvrdi:

'Srbi će pobijediti Hrvate u Splitu, mi smo narod vitezova i ratnika'

Lino Červar
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/4
30.12.2017.
u 15:24

Mi ćemo u Splitu gdje je najteže pokazati karakter. Uvjeren sam u to - tvrdi Peruničić.

Nenad Peruničić, legendarni srpski rukometaš, izjavio je kako Srbija može pobijediti Hrvatsku na otvaranju Europskog prvenstva 12. siječnja u Splitu.

- Bio sam u situacijama u ekstremno neprijateljskom naboju, ali to se na terenu mora shvatiti kao viteška borba. Treba isključiti bučne tribine iz glave, izaći sportsko-ratnički nabrijan i začepiti usta svima koji očekuju nekakav pad - rekao je Peruničić za Tanjug i dodao:

- Ovo je prilika da dokažemo da smo narod vitezova i ratnika. Naravno, govorim samo o sportskoj tematici, ovo nikako ne smije krenuti nekakvim političkim smjerom. Mi ćemo u Splitu gdje je najteže pokazati karakter. Uvjeren sam u to.

Lino Červar
1/18

Dodao je i kako reprezentacija njegove zemlje ne zna što joj je cilj. 

- Nisam prognozer, ne znam ni što se očekuje i što je za nas sada uspjeh. Trenutno osciliramo sa željama, nekad se podrazumijevalo da čak i u lošijim trenucima ideš na medalju, jednostavno se tako nametne i ti se ni ne pitaš. Sada smo došli do toga da se zadovoljavamo prolazom skupine pa jednostavno ne znam što je cilj - zaključio je Peruničić koji je odigrao 141 utakmicu za Jugoslaviju.

Komentara 81

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:58 30.12.2017.

Ako dodje Torcida ond ce se Srbi osjecati ko na domacem terenu. Jos kada pocnu nasima "dabogda izgubili sve". Ima da se Vulinu rastopli pokvareno mrzilacko srce od radosti.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
21:40 30.12.2017.

Rado ide Srbin u vojnike. .... Dvojica vuku, trojica tuku. 😁

DH
dalibor.hren
21:37 30.12.2017.

Uz dužno poštovanje, mislim da spomenuti Peruničić ne spada u legende srpskog rukometa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije