Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale Eurobasketa

Srbe još peče poraz od Slovenaca, a sad imaju i dokaz sudačke 'krađe'

Slovenija - Srbija
Foto: Reuters/PIXSELL
22.09.2017.
u 12:59

"Tek sad ćete poludjeti, evo kako je Srbiji oduzeto zlato: 10 minuta krađe u finalu protiv Slovenije"

Srbi se još uvijek ne mogu pomiriti s porazom od Slovenije (85:93) u finalu Eurobasketa čija se završnica igrala u Istanbulu. Naravno, sada imaju i krivce, to su suci. 

"Tek sad ćete poludjeti, evo kako je Srbiji oduzeto zlato: 10 minuta krađe u finalu protiv Slovenije", piše srpski Kurir, uz video sa sudačkim pogreškama tijekom finalne utakmice.

Komentara 61

DU
Deleted user
14:20 22.09.2017.

Koliko sam vidio, srpski izbornik je korektno i iskreno Slovencima čestitao. Na konferenciji za tisak, ništa nije prigovarao. Imao sam dojam da je presretan što je sa B timom uopće stigao do postolja. Na njihovim web stranama, ta utakmica je prošlost, i o njoj se više ni ne piše. Zato je ovaj članak, poslije deset dana, potpuno besmislen i zlonamjeran.

DU
Deleted user
14:08 22.09.2017.

Ne znam ko je napravio ovaj kolaž sudijskih grešaka.... Ali, internet je otvorio sve stranice , sve novine, sajtove... Idite na srpske portale i videćete da se o košarci gotovo nigde više ne piše u tonu kako to ovaj članak sugeriše. Svi su Slovencima čestitali na pobedi, ali ih čekaju za četiri godine...Po filozofiji "da komšiji crkne krava" sada se mi naslađujemo time što Srbija nije prva, nego druga u EU bez osam igrača iz prve dvanaestorice. Da li neko misli da je to normalno?? Ja milsim da je to bolesno i jadno...

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:42 22.09.2017.

Srbe još peče poraz od Slovenaca, ali još više peče nas prave hrvate jer smo bili za dom spremni i otišli doma sa EP sa svojom repkom gastarbeitara več tjedan dana prije nego su ti siloviti europski Slovenci osvojili europsku krunu za sljedeče četiri godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije