Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon progovorio

Šarić: Negativni komentari ne mogu me izbaciti iz ritma

Hrvatski košarkaši
Foto: fiba.com
1/6
21.09.2017.
u 23:40

Bolji sam od onoga što sam pokazao u utakmici s Rusijom - rekao je Dario

U osmini finala EP-a hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila je od Rusije. Dario Šarić nije skrivao razočaranje i nije davao izjave nakon ispadanja s Eurobasketa. Sve do sada, napokon je progovorio za Eurohoops.

- Nismo pokazali karakter, ponekad je to tako jednostavno. Očito svi imaju ponešto reći o meni, neki komentari su pozitivni, a  drugi su negativni. Na to se ne obazirem. Bolji sam od onoga što sam pokazao u utakmici s Rusijom - rekao je Dario.

U srijedu je igrao u Grčkoj na oproštaju košarkaške legende Dušana Ivkovića koji ga je trenirao u Efesu.

- Ivković mi mnogo znači, pomogao mi je u karijeri. Pokazao mi je što je prava košarka. On mi je kao košarkaški otac, svojim savjetima me gurao na treninzima i utakmicama, mislim da sam dio toga pokazao prošle sezone u dresu  76ersa - rekao je Šarić.

Hrvatski reprezentativac je sjajnim igrama za Philadelphiji zaslužio nagradu 'rookieja' godine u NBA-u. No nagradu nije dobio.

- Kada se međusobno poštujete lakše je postići uspjeh i igrati kao momčad. To vidim u Philadelphiji. Imamo dobru kemiju i često se međusobno šalimo. U NBA-u nije običaj da se igrači druže toliko izvan terena, ali dobri smo prijatelji. U Europi je to češće. Kada putujemo na gostovanja puno se družimo, a to je dobra stvar. Sve je u ljudima, međusobnom povjerenju i vjerovanju jednih u druge - dodao je Dario.

Šarić će ponovno biti jedan od važnijih Philadelphijinih igrača u novoj sezoni.

Imamo momčad za doigravanje, barem na papiru. Ali moramo biti zdravi i sve treba funkcionirati na terenu. Možemo imati 12 dobrih igrača, ali to ništa ne znači ako ne surađujemo dobro na parketu. Važno je da se igrači dobro razumiju i da budu sretni. Trener Brett Brown to zna napraviti. Nadam se velikoj sezoni - naglasio je Dario Šarić.

Komentara 5

KA
kajinx
00:27 22.09.2017.

Bravo Šariću! Puno sreće i uspjeha u NBA!

GU
General_U
10:43 22.09.2017.

malo mućnuti glavom i ne letjeti visoko,ne pokušavati sve na silu nisi toliko moćan...malo samokritike ti ne bi škodilo i protiv rusa si sam triba izići bio si blijeda sjenka sebe samoga,a ne acu koji nije imao hrabrosti da te izbaci dovrsti u takvu situaciju...nakon malo acine opravdane kritike ponašao si se kao uvrijeđena frajla i sjeb. si ekipu...dobar ali zasd samo dobar košarkaš si ti i ne glumi genija i veličinu i virtuoza kad to budeš svaka čast za sad si dobar rudar i vjerojatno ćeš to i ostati poštivam i to ali glumce ne...

DU
Deleted user
23:52 21.09.2017.

Zašto ne bi i vi ko zlovenci pokupili najbolje pod svoju zastavu .... pa nisu oni ništa pametniji od vas ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije