Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP VATERPOLO 2024.

Srpski vaterpolisti svladali Francuze (14-10) i izborili četvrtinu finala

Zagreb: Susret Francuske i Srbije za ulazak u ?etvrtfinale na Europskom prvenstvu u vaterpolu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
10.01.2024.
u 20:38

Srbija će u petak (15 sati) u četvrtfinalu igrati protiv Mađarske. Od 20.15 sati za mjesto u četvrtfinalu borit će se Crna Gora i Njemačka

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u četvrtfinale Europskog prvenstva kojem je domaćin Hrvatska, svladavši u dvoboju osmine finala reprezentaciju Francuske s 14-10 (3-2, 3-4, 3-1, 5-3).

Dvoboj je odigran u Zagrebu, na bazenu uz Savu, a bio izjednačen sve do treće minute treće četvrtine, kad je Alexandre Bouet smanjio prednost srpske reprezentacije na jedan pogodak (7-8). No, tada je Francuska u sljedećih osam minuta ostala bez pogotka, a tri je primila, što je Srbiji donijelo prednost od četiri gola (11-7) koju je uspjela zadržati do kraja utakmice.

VEZANI ČLANCI:

 Najbolji strijelci pobjedničke reprezentacije bili su Dušan Mandić i Sava Ranđelović sa po četiri pogotka, a vratar Branislav Mitrović je imao 11 obrana. Francuze je s tri gola predvodio Thomas Vernoux. Srbija će u petak (15 sati) u četvrtfinalu igrati protiv Mađarske. Od 20.15 sati za mjesto u četvrtfinalu borit će se Crna Gora i Njemačka.

VIDEO Kolega u Adelbodenu do plasmana karijere! Rodeš odskijao sjajnu drugu vožnju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije