Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNE TRIBINE

Sprema se ludilo na Maksimiru! Karte za derbi gotovo rasprodane

Zagreb: Navijači na utakmici Dinamo - Real Betis
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
23.02.2024.
u 22:39

Online prodaja započela je u srijedu, a trajat će sve do nedjelje 25. veljače u 15.00 sati. Ulaznice kupljene tim putem potrebno je isprintati i priložiti prilikom ulaska na stadion

Dinamo ove nedjelju na Maksimiru (15.00) dočekuje Rijeku u derbiju koji bi mogao biti odlučujuć u konačnom ishodu hrvatskog prvenstva. Očekivano, potražnja za ulaznicama je velika.

Iz kluba javljaju kako su sve karte za derbi rasprodane, izuzevši onih za tribinu Sjever gore. Sjever dolje je brzo rasprodan, a planuo je i Zapad dolje. Danas je rasprodana i tribina Zapad gore.

GALERIJA Trenuci za pamćenje: Pogledajte slavlje dinamovaca nakon veličanstvene pobjede

Zagreb: Navijači na utakmici Dinamo - Real Betis
1/24

Online prodaja započela je u srijedu, a trajat će sve do nedjelje 25. veljače u 15.00 sati. Ulaznice kupljene tim putem potrebno je isprintati i priložiti prilikom ulaska na stadion.

VEZANI ČLANCI:

Fizička prodaja na Ticketpointu je u subotu 24. veljače od 11.00 do 19. sati te u nedjelju 25. veljače od 11.00 do 15.45 sati. Stadion se otvara u 13.00 sati. Južna tribina rezervirana je za gostujuće navijače.

VIDEO Zagreb: Trening Real Betisa

Komentara 6

Avatar Purgeri
Purgeri
03:46 24.02.2024.

Ajmo Dinamo.

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
03:47 24.02.2024.

Njemačka je tad bila fora. Iako ne znam o čemu pričaš.

CR
crocro
08:32 24.02.2024.

Jakirović mora reći igračima da se u prostoru od 16 metara ne usuđuju sami prodirati obranu Rijeke s namjerom da sami ušetaju u god Rijeke, već da ne oklijevaju u pucanju lopte u god Rijeke. Mora im reći da odluku o pucanju lopte na gol ne delegiraju nekome drugome i time skidanje odgovornosti sa sebe več da svaku prigodu u 16 metara kada nisu u blokadi suparničkog igrača, da pucaju izravno na gol. Ali pri tome vodeći računa da loptu usmjere tamo gdje nema vratara a ne njemu u ruke. To su najveće boljke Dinama koje mora ispraviti. i kao drugo igra mora biti napadačka bez dodatnog taktiziranja, osim ako vode 5 : 0. S rezultatom 1:0 nema sve u obranu i povlačenje jer je to dvosjekli mač. Samo ofenzivna i napadačka igra se priznaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije