Naslovnica Sport Vaterpolo

Splitski huligani uspjeli nešto nezamislivo - ujediniti Zvezdu i Partizan

"Bezuvjetna podrška sportu, bezuvjetna podrška prijateljstvima bez obzira na vjeru, boju kože ili boju dresa. Bezuvjetna podrška svim dobronamjernim, razumnim i racionalnim ljudima koji u ovakvim slučajevima ipak ne staju na stranu 'svojih'"
10. veljače 2019. u 15:14 45 komentara 4692 prikaza
Zvezda Partizan
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Napad na vaterpoliste Crvene zvezde jučer u Splitu ujedinio je vječne beogradske rivale Partizan i Zvezdu. Naime, Partizan je preko društvenih mreža poslao poruku Zvezdi u kojoj stoji:

Split BRZA REAKCIJA Policija privela trojicu zbog napada na zvezdaše, kod jednog pronađen ukradeni dres

"Želimo vaterpolistima Zvezde da se što prije oporave i zaborave na brutalne napade u Splitu. Bezuvjetna podrška sportu, bezuvjetna podrška prijateljstvima bez obzira na vjeru, boju kože ili boju dresa. Bezuvjetna podrška svim dobronamjernim, razumnim i racionalnim ljudima koji u ovakvim slučajevima ipak ne staju na stranu 'svojih', već prate ono ljudsko u sebi i spremni su se izdignuti iznad nacionalizama ili bilo kakvih drugih poriva koji potiču iz usijanih glava."

Napali igrače Crvene zvezde OZLJEDE GLAVE, sljepoočnice i nosa Huligani udarali metalnom šipkom po glavi, otkriveno što su zvezdaši rekli policiji

Podsjećamo, splitska policija danas je priopćila da je u nedjelju ujutro u službene prostorije privela trojicu muškaraca koje dovode u vezu s napadom na vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom napadača i dalje traga. Kod jednog od dovedenih muškaraca pronađen je i otuđeni dres. 

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

  • genex:

    pa to nije ništa novo.odavno mi znamo da između njih nema razlike već im je mržnja prema hrvatima kohezioni faktor.

  • Deleted user:

    Nima Splita do Splita to govorim ja

  • KRALJ-TOMISLAV:

    Zašto mi uopće igramo tu regionalnu vaterpolsku ligu, zašto sami sebe uvlačimo u probleme, zašto ne igramo regionalnu vaterpolsku ligu (ako već ne možemo bez takvih liga) sa mađarskim, talijanskim i slovenskim klubovima???