Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE GLAVE, sljepoočnice i nosa

Huligani udarali metalnom šipkom po glavi, otkriveno što su zvezdaši rekli policiji

Napali igrače Crvene zvezde
Foto: Dalmatinski portal
1/2
09.02.2019.
u 21:07

Vaterpolist (29) koji se od razularene rulje spasio skokom u more naknadno je zatražio liječničku pomoć te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda glave, sljepoočnice i nosa. Njega su navodno petorica napadača udarili metalnom šipkom

Vaterpolist Crvene zvezde kojega su u subotu rano popodne zajedno s još dvojicom njegovih klupskih kolega na splitskoj Rivi napala petorica mladića lakše je ozlijeđen, doznaje se u KBC-u Split.

Vaterpolist (29) koji se od razularene rulje spasio skokom u more naknadno je zatražio liječničku pomoć, sat i pol nakon samog incidenta, te mu je utvrđena lakša tjelesna ozljeda glave, sljepoočnice i nosa. Njega su navodno petorica napadača udarili metalnom šipkom, dok su druga dvojica mladića koji su uspjeli pobjeći dobili udarac u leđa, odnosno u nogu, ali oni nisu zatražili liječničku pomoć u splitskoj bolnici. Splitskim napadačima navodno je zasmetalo što su vaterpolisti na sebi imali majice Crvene zvezde, pa su prvo tražili da ih skinu, a potom ih i napali.

Neslužbeno, trojica srpskih sportaša splitskoj policiji u razgovoru nisu spominjala metalnu šipku. Sportaši su policiji rekli kako su sjedili na teras i pili piće kada je u jednom trenutku stigla grupa od pet mladića koji su ih prvo verbalno napali, a zatim i fizički, pa su bili primorani spašavati glavu bijegom. Zbog cijele situacije vaterpolisti Crvene zvezde su tijekom kasnog popodneva krenuli natrag u Beograd i tako nisu igrali utakmicu protiv domaćeg Mornara na Poljudu.

S obzirom da na Rivi gotovo svaki poslovni prostor ima video nadzor, policija vjeruje da će im u otkrivanju počinitelja pomoći nadzorne kamere.

Ključne riječi

Komentara 49

Avatar Ivankodil
Ivankodil
21:55 09.02.2019.

ne mogu si niti zamisliti kako bi prošli igraci albanije u šetnji jugom srbije u dresovima fc prištine

TR
tramontana
21:30 09.02.2019.

U srpskoj štampi piše kako su napadnuti metalnim šipkama i noževima. To me sve više uvjerava da je ovaj scenarij pisan u Beogradu.

Avatar ajeto
ajeto
22:19 09.02.2019.

Ma ja bi i sina prebio kad bi imao Zvezdinu majci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije