Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaju u Srbiji

Splitski huligani saznali kazne: 'Kad su vidjeli da smo Hrvati, navalili su na nas!'

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
24.01.2018.
u 19:13

Nakon što odsluže kazne i izađu iz Srbije, okrivljenici će imati petogodišnju zabranu ulaska u tu državu.

Huligani iz Splita koji su sudjelovali u neredima na derbiju Partizana i Crvene zvezde nagodili su se s Višim tužiteljstvom u Beogradu i kaznu od četiri, pet i šest mjeseci zatvora služit će u Srbiji, piše Kurir.

"Ivan Mišković osuđen je na četiri mjeseca zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ante Firić i Hrvoje Baković na po šest, dok peti Hrvat iz te ekipe, Damir Tovarović, nije donio odluku hoće li potpisati sporazum", piše Kurir.

Nakon što odsluže kazne i izađu iz Srbije, okrivljenici će imati petogodišnju zabranu ulaska u tu državu. Inače, oni su na sudu priznali krivnju za izazivanje nereda na sportskom natjecanju, ali nisu potvrdili priču da ih je netko angažirao.

Partizan - Crvena zvezda
1/8

Kurir u svom tekstu piše o njihovim iskazima na sudu:

"Nismo imali ulaznice, nije ih bilo na blagajnama pa smo ih kupili od preprodavača. Uz ulaznice su nam dali i neke crne majice. Nismo htjeli ići na sjever jer smo se bojali Delija. Ušli smo u srednji dio tribine, zapaljene su baklje i krenula je tučnjava. Netko je tada povikao: "Cigani!" Tada su nas počeli još jače tući. Onda su jednom od nas uzeli osobnu iskaznicu i viknuo: "Hrvati!" Tada su još jače nasrnuli na nas. Nismo znali gdje je izlaz, izgurali su nas na stazu", prepričali su na sudu.

Komentara 37

DU
Deleted user
19:33 24.01.2018.

Boze, sto su glupi!

Avatar strazar
strazar
19:32 24.01.2018.

glupa im je prica. bas njih zanima utakmica zvezda:partizan

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:52 24.01.2018.

„...'Kad su vidjeli da smo Hrvati, navalili su na nas!'...“___Pa niste valjda mislili da će vas pozvat na kremšnite 🙉...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije