Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi osim Tovarića?

Četvorica huligana iz Splita priznala krivicu, osuđeni na 4 - 6 mjeseci zatvora

Partizan - Crvena zvezda
Foto: Reuters/ PIXSELL
23.01.2018.
u 15:33

Hrvoje Baković i Ante Firić osuđeni su na po šest mjeseci zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ivan Mišković četiri mjeseca zatvora

Kako je i najavljivano tijekom prošloga tjedna četvorica Splićana, koji su sudjelovali u navijačkim neredima na nogometnoj utakmici Partizan – Crvena zvezda u Beogradu, osuđena su na kazne zatvora od četiri do šest mjeseci.

Isto tako, a sukladno ponudi Višeg tužiteljstva u Beogradu, njima će biti izrečena i zabrana ulaska u Srbiju u trajanju od pet godina. Prenosi to beogradski dnevni list Kurir navodeći riječi odvjetnika Maje Trkulje, koja je odvjetnica jednoga od huligana, da su se njeni klijenti iznijeli svoju obranu ali i potpisali sporazum o priznavanju krivice.

- Hrvoje Baković i Ante Firić osuđeni su na po šest mjeseci zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ivan Mišković četiri mjeseca zatvora, rekla je Trkulja.

Navodno kako je samo Damir Tovarić odlučio da ne sklapa sporazum o priznavanju krivice i on nije niti bio priveden na saslušanje. Kako je ranije prenesemo Večernjem listu četvorica huligana koja su priznala krivicu i dogovorila se oko visine kazne bit će ubrzo iz Centralnog zatvora u Beogradu, gdje se nalaze u pritvoru, prebačena u zatvor u Sremskoj Mitrovici gdje kazne izdržavaju strani državljani.

Prema srbijanskim zakonima zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj manifestaciji svima su im prijetile kazne od 2 do 12 godina zatvora. Kakva je dalja sudbina Tovarića, koji nije pristao na ponuđenu nagodbu, tek će se vidjeti. 

Partizan - Crvena zvezda
1/8

Komentara 29

DU
Deleted user
16:23 23.01.2018.

Samo jedno mi nije jasno... Koji motiv moras imati da odes u drugu drzavu praviti nered izmedju dva kluba s kojima nemas veze... Malo su i dobili, treba im dati po 5 godina svakom da dobro nauce ekavicu kad im je vec toliko draga...

80
8.000 eura, 8.000 eura!
16:01 23.01.2018.

Gamad beskorisna!

Avatar don pedofilije
don pedofilije
15:36 23.01.2018.

Da li su im gaće vratili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije