Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI USPJETI?

Španjolski mediji poručuju: Valencia želi dovesti vatrenog

Bratislava: Sraz Slovačke i Hrvatske u kvalifikacijskom susretu za nogometni SP 2022.
Slavko Midzor/PIXSELL
23.09.2021.
u 14:09

Valencia, koja je u srijedu navečer izgubila s 1-3 na gostovanju kod Seville, nije komentirala taj medijski izvještaj, dok Kramarić u četvrtak nije bio dostupan za komentar

Valencia prati hrvatskog napadača Andreja Kramarića kojem idućeg ljeta ističe ugovor u njemačkom Hoffenheimu, izvijestila je španjolska radijska postaja Radio Marca.

"Valencia prati Andreja Kramarića", izvijestio je taj medij i putem Twittera ne otkrivajući izvor informacije.

Valencia, koja je u srijedu navečer izgubila s 1-3 na gostovanju kod Seville, nije komentirala taj medijski izvještaj, dok Kramarić u četvrtak nije bio dostupan za komentar.

U prosincu 2014. godine, po završetku susreta njegovog tadašnjeg kluba Rijeke i Seville, odigranog na Sánchez Pizjuanu u Europskoj ligi, Kramarić je izjavio da bi volio nastaviti karijeru u Španjolskoj. U siječnju 2015. je, međutim, otišao u engleski Leicester, a godinu dana kasnije je odjenuo dres Hoffenheima.

Ove sezone 30-godišnji Kramarić je u šest nastupa u Njemačkoj upisao četiri asistencije i zabio dva gola.

Valencia je proteklih sezona prolazila kroz razočaravajuće razdoblje za njene navijače, obilježeno unutarnjim sukobima i slabim rezultatima, no ove sezone je solidno ušla u prvenstvo. Nakon šest odigranih kola zauzima četvrto mjesto.

Hoffenheim je istovremeno u pet odigranih kola upisao samo jednu pobjedu te zauzima 10. mjesto u Bundesligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije