Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO U BARCELONI

Španjolska bruji o žestokoj raspravi Rakitića sa suigračem!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
30.11.2018.
u 20:22

Do rasprave je došlo nakon posljednjeg sučevog zvižduka, a Francuz tvrdi da je to sada iza njih

Barcelona je u srijedu slavila u Eindhovenu protiv PSV-a 2:1 golovima Lionela Messija i Gerarda Piquea, dok je za domaćine strijelac bio Luuk De Jong.

Bila je i to prva utakmica nakon povratka poslije ozljede hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića.

Rakitić je odigrao cijelu utakmicu, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka imao je žestoku raspravu sa suigračem Clementom Lengletom.

Foto: Reuters/Pixsell

Francuski branič objasnio je medijima zbog čega je došlo do rasprave.

- Da, posvađao sam se s Rakitićem nakon utakmice oko posljednje prilike koju je PSV imao, no sve je to sad iza nas - rekao je Lenglet pa dodao:

Barcelona je tom pobjedom samo učvrstila prvo mjesto u skupini B s 13 bodova, Tottenham i Inter su na sedam, a PSV na jednom osvojenom bodu.

>> Pogledajte i što je Bjelica rekao po povratku u Zagreb

Komentara 21

Avatar nula
nula
20:50 30.11.2018.

Matija, zar opet ti ???? Prestani izmisljati pi*darije protiv Vatrenih, serviras nam ih svaki dan, otkako smo postali svjetsko srebro. Sto te boli ?? Govorim spanjolski,imam tamo prijatelje, NIGDJE se ne prica o ovome sto ti pises. ( sad mi daj zuti, to ce samo dokazati da sam u pravu )

GR
grebza
20:55 30.11.2018.

Da stvarno, sve je stalo.

MA
maziko
21:40 30.11.2018.

Odjebi Matija u skokovima,dojadio si i bogu i narodu. Lopatu u ruke,to je za tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije