Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI

'Gotovo je, prevareni Luka Modrić mora napustiti Real. Njegov dres već su obećali drugoj zvijezdi'

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
ANA BELTRAN/REUTERS
19.02.2024.
u 09:06

Sasvim je jasno kako Real to želi napraviti zbog marketinških razloga, Francuzov dres sigurno bi jako se dobro prodavao među pristalicama najvećeg europskog kluba.

Hrvatski reprezentativni kapetan Luka Modrić vrlo vjerojatno napušta madridski Real ovog ljeta. Španjolski medij Mundo Deportivo objavio je kako kraljevski klub nema namjeru produžiti ugovor s kapetanom vatrenih, a njegova 'desetka' već je navodno obećana Kylianu Mbappeu. 

GALERIJA Srpski pjevač veliki je prijatelj s Lukom Modrićem

LaLiga - Rayo Vallecano v Real Madrid
1/6

- Luka Modrić morat će napustiti Real Madrid na kraju ove sezone, a dres s brojem 10 koji nosi hrvatski veznjak naslijedit će Kylian Mbappe. Broj će u ljeto postati slobodan budući da Modriću istječe ugovor s 30. lipnjem, a produljenje ugovora nije dio planova kluba - pišu Španjolci. 

Sasvim je jasno kako Real to želi napraviti zbog marketinških razloga, Francuzov dres sigurno bi jako se dobro prodavao među pristalicama najvećeg europskog kluba. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, španjolski Don Balon već je ranije javio da se osvajač Zlatne lopte osjeća prevarenim zbog ponašanja uprave Reala pa je najavio odlazak. 

- Istina je da Modrić u svojim nastupima nije uspio bljesnuti kao inače tijekom boravka na Santiago Bernabeau. Izvori iz kluba danas komentiraju da je igrač jako razočaran s malo prilika koje mu daje Ancelotti jer su nekoliko puta razgovarali o njegovom statusu u momčadi prije produljenja ugovora - objavio je Don Balon. 

 

Komentara 7

GO
gonibandu
09:42 19.02.2024.

Opet recikliranje "reklakazala" vijesti.

Avatar barba_arba
barba_arba
09:55 19.02.2024.

Prevaren. Oli mu nisu platili obećano?

KU
Kujttim
09:57 19.02.2024.

Nije Real prevario Luku Modrića već je svaka 3 dana nova utakmica gdje trener Ancelotti slaže momčad i nitko nema unaprijed osigurano mjesto. Nakon što Real nije uspio pobijediti Rayo Vallecano, a Modrić je krenuo od prve minute i igrao do 75.minute, do kraja sezone će dobiti još manje prilika. Real Madrid ima puno mladih igrača i ovo što se događa s Lukom je zapravo prirodna selekcija i biologija. Luka je jedan od najvećih, samo što je iz Reala trebao otići prošlog lipnja i uzimati novac Arapima, a ne da prolazi ovu agoniju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije