Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM SLAVLJA

Španjolac nakon utakmice napravio zagonetan potez. Znate li što on znači?

Zagreb: Španjolci svladali Hrvatsku i osvojili zlato na Europskom prvenstvu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
17.01.2024.
u 11:09

Rezervni vratar Eduardo Lorrio Bejar je u utakmicu ušao u ključnoj posljednjoj četvrtini. U osam minuta svoga nastupa nije primio niti jedan pogodak i tako dao velik doprinos konačnom preokretu španjolske vaterpolo reprezentacije

Španjolska vaterpolo reprezentacija je u finalu Europskog prvenstva pobijedila Hrvatsku 11:10 te tako osvojila svoj prvi naslov europskog prvaka. Time su izborili i svoj plasman na ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu, dok Hrvatska svoju priliku mora tražiti na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Finalna utakmica opravdala je očekivanja. Drama je trajala od početka do kraja. Hrvatska je imala malu prednost gotovo čitavu utakmicu i treću četvrtinu zatvorila s rezultatom 10:8. U posljednjem su se dijelu Španjolci savršeno obrambeno posložili i spriječili sve pokušaje Barakuda.

GALERIJA Španjolska svladala Hrvatsku (11:10) i osvojila svoj prvi naslov prvaka Europe

Zagreb: Španjolci svladali Hrvatsku i osvojili zlato na Europskom prvenstvu
1/6

Pritom su stigli do izjednačenja, a Alvaro Granados, koji je proglašen najboljim igračem čitavog natjecanja zabio je fantastičan pogodak za pobjedu. Osim njega, velik je doprinos dao i rezervni vratar Eduardo Lorrio Bejar.

VEZANI ČLANCI:

Bejar je u utakmicu ušao u ključnoj posljednjoj četvrtini. U osam minuta svoga nastupa nije primio niti jedan pogodak. Nakon utakmice je napravio zanimljiv i mnogima nejasan potez. Španjolci su okrenuli svoj gol i na njega objesili španjolsku zastavu. Riječ je o tradiciji koja označava da vratar nije primio pogodak, što je bio slučaj s Bejarom.

VIDEO Hrvatska pred prepunim tribinama ide po novo 'domaće' zlato: Vaterpolisti se bore s opasnom Španjolskom

Komentara 1

Avatar Burviles
Burviles
16:57 17.01.2024.

tradicija iz hokeja !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije