Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike iz Sarajeva

Spahija: Hrvatska ne koristi dovoljno Novoselovo znanje

Neven Spahija
Željko Hladika/Pixsell
07.02.2013.
u 09:00

- Ne sviđa mi se odluka Fibe o proširenju EP-a na 24 momčadi, ni povećanje broja naturaliziranih igrača - kaže naš košarkaški stručnjak

Neven Spahija za nedavnog boravka u Sarajevu ostavio je otvorenom mogućnost da vodi Hrvatsku na EP-u u Sloveniji. Dakako, u slučaju da Repeša ode odnosno da mu Unicaja zabrani dvojnu funkciju, te da Spahija ne preuzme neki španjolski klub.

– Sportaši su prije drugačije gledali na sport, ulazak u reprezentaciju bio je jedini i sveti cilj. Danas igrače treba moliti da se odazovu, oni odlučuju hoće li doći i pod kojim uvjetima. A to je bolest – rekao je.

Kao jedan od većih sportskih problema istaknuo je nepoštovanje i odbacivanje mišljenja sportskih legenda, iskusnih stratega koje novije generacije ne cijene.

– Iskustvo i znanje Mirka Novosela u Hrvatskoj nije dovoljno iskorišteno.

Hvalio je regionalnu ligu, no zamjera na načinu razmišljanja i ponašanja publici, trenerima, djelatnicima i sucima ABA lige.

– Na Balkanu se nije mnogo toga promijenilo. Evo, jedan klupski dužnosnik iz manjeg grada u BiH (Goran Dodik, brat predsjednika RS-a Milorada Dodika, nap. a.) pokazivao je srednji prst navijačima. Uvrijedio je time i mene i sve sportske radnike!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
17:36 07.02.2013.

Ljijepo da je pohvalio Novosela jer ga je do jucer i on pljuvao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije