Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER RIJEKE

Sopić: Opet sam imao sreće, kao i obično. Danas sam morao koristiti već načetog igrača

Rijeka i Gorica susreli se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Nel Pavletic/PIXSELL
21.04.2024.
u 21:50

Rijeka sada ima 71 bod, dok je Dinamo na 69. Pogotke su za Rijeku protiv Gorice postigli Marko Pjaca u 68., Mirko Marić u 80. te Bruno Goda u 89. minuti. Gorica je ostala na šestom mjestu ljestvice.

Dugo vremena su nogometaši Rijeke tražili put do pogotka protiv Gorice na svojoj Rujevici, ali su na kraju ipak slavili s uvjerljivih 3-0 (0-0) u dvoboju 31. kola HNL-a. Ova pobjeda vratila je Rijeku na prvo mjesto ljestvice nakon što je kratko na samom vrhu bio Dinamo poslije pobjede 1-0 protiv Lokomotive. Rijeka sada ima 71 bod, dok je Dinamo na 69. Pogotke su za Rijeku protiv Gorice postigli Marko Pjaca u 68., Mirko Marić u 80. te Bruno Goda u 89. minuti. Gorica je ostala na šestom mjestu ljestvice.

- Pohvale svim igračima, jedna dobro organizirana Gorica nam je pružila jako dobar otpor. Falilo nam je malo energije, malo smo možda bili nervozni. Nismo se na vrijeme rješavali lopte. U drugom poluvremenu smo neke stvari promijenili, morao sam načetog Marka Pjacu uvesti u igru. Pjaca daje jedan dodatni stimulans ovoj momčadi, pogotovo kad se netko brani u niskom bloku. Vidjeli smo Dinamo i Lokomotivu, sve je tu negdje, ali broji se samo kad lopta pređe preko linije - rekao je Željko Sopić.

VEZANI ČLANCI:

- Pogodio sam s Marićem? Imam sreće, kao i obično. Svi igrači naporno rade, nekad je netko malo izvan trenažnog procesa, no svi se maksimalno daju za rezultat i ja im na tome čestitam.

- Sutra ću svakako pogledati Rudeš protiv Varaždina. Iskreno, nemam nikakav pritisak kad igramo poslije Dinama. Mi moramo svoje odraditi, prvi smo i gledat ćemo sebe. Lokomotiva? Svakako se nadam da će Pjaca i ostali igrači s manjim tegobama biti spremni i da ćemo sa svim snagama stići u Kranjčevićevu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
22:06 21.04.2024.

Postao je pristojan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije