Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONIŽENI OD HOFFENHEIMA

Soldo: Ispričavam se za ovu sramotu!

Zvonimir Soldo
Reuters
21.11.2009.
u 19:11

Hrvatski trener Zvonimir Soldo je imao još jedno gorko iskustvo na klupi Bundesligaša Kölna. U ogledu 13. kola ih je Hoffenheim pobijedio kao gost 4:0.

Köln je pao bez pravog otpora. Nakon desete minute su već imali veliki zaostatak 2:0, a potom su primili još dva pogotka, jedan na početku drugog dijela, a drugi na samom kraju.

Sada je Köln na 13. mjestu ljestvice, a ovo je bio već četvrti domaći poraz u šestom ogledu pred domaćim navijačima. Nije niti čudno da je nakon ogleda Zvonimir Soldo bio potpuno snužden:

- Ispričavam se za ovu sramotnu predstavu. Preuzimam sav teret krivnje za ovaj ogled u kojem smo jednostavno tonuli od samog početka. Nije bilo niti snage, niti znanja kod nas preokrenuti utakmicu gdje smo od starta gledali u leđa suparniku - rekao je Soldo i najavio:

- Imat ćemo narednog tjedna ozbiljne razgovore, ja i igrači. Moramo diskutirati, moramo analizirati gdje stvari ne štimaju, jer ovakvu igru više ne smijemo ponoviti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije