Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki peh

Šok za kauboje! Domagoj Duvnjak vjerojatno otpao do kraja turnira

Domagoj Duvnjak
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
13.01.2018.
u 17:15

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije ozlijedio se pred kraj utakmice sa Srbijom

Domagoj Duvnjak sigurno je otpao za prva dva kruga Europskog prvenstva, a najvjerojatnije i do kraja samog natjecanja, iako se u reprezentaciji još uvijek nadaju da bi se nekim čudom mogao oporaviti u samoj završnici.

 Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije ozlijedio se pred kraj utakmice sa Srbijom, a pregledi su pokazali da se ipak ne radi o lakšoj ozljedi te će morati pauzirati.

Domagoj Duvnjak
1/8

Naš kapetan bio je upitan za nastup i prije EP jer je imao višemjesečnu stanku zbog ozljede, ali nekako su ga uspjeli osposobiti. Ipak, pred kraj jučerašnjeg susreta ostao je ležati na parketu, a iz igre je izašao uz pomoć suigrača i medicinskog osoblja reprezentacije. I sam je sinoć izrazio sumnju da se radi o težoj ozljedi, ali čekao se nalaz s magnetske rezonance. Ona je pokazala ozljedu lista i rehabilitacija je već krenula.

- Nakon što smo u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge. Već smo započeli s fizikalnom rehabilitacijom, a nezahvalno je govoriti koliko će ona potrajati, poručili su iz HRS-a. 

Lino Červar u izjavi je rekao da ga u sljedećim utakmicama sigurno nećemo imati te da će vidjeti koji igrač će ga zamijeniti.

 

Komentara 15

Avatar juricamesko
juricamesko
17:29 13.01.2018.

sretno kapetane i brz ti oporavak zelimo.

PU
paul-umpe
17:39 13.01.2018.

pa nije Duvnjak Bog i ne igra samo on.Tako je bilo i sa Balicem pa kad su drugi dobili sansu sve su razvalili.

DU
Deleted user
17:44 13.01.2018.

Ključ svega je uvijek obrana. Ako sredina ne bude kompaktna i čvrsta, ni dva Duvnjaka ništa ne znače.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije