Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAKITIĆ ASISTENT

Šok za Barcelonu: Valencia nakon 10 godina slavila na Nou Campu!

'Barcelona\'s Lionel Messi smiles on the grass after missing a chance to score a third goal during their Spanish first division soccer match against Athletic Bilbao at Nou Camp stadium in Barcelona De
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.02.2014.
u 18:55

Barceloni je ovo bio prvi domaći poraz od travnja 2012., a ovaj rezultat ide na ruku Atleticu i Realu.

Valencia je u 22. kolu Primere šokirala Barcelonu. Šišmiši su slavili s 3:2 što im je prva pobjeda na Nou Campu od 2003. godine.

Barcelona je dobro otvorila utakmicu i povela golom Sancheza u sedmoj minuti, a nakon toga imala nekoliko dobrih prilika. No, Katalonci nisu uspjeli zabiti što je iskoristio Pajero i pred kraj poluvremena izjednačio.

Početkom nastavka je Piatti iskoristio ubačenu loptu s desne strane i sa svoja 163 centimetra glavom zabio za 2:1. Barcelona se nakon toga uspjela vratiti pogotkom Messija iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca.

No, Valencia se nije predala i u 59. minuti stigla do pobjede golom Paca. Do kraja susreta Alba je dobio crveni karton i momčad Gerarda Martina više nije imala snage za preokret.

Barceloni je ovo bio prvi domaći poraz od travnja 2012., a ovaj rezultat ide na ruku madridskim klubovima. Atletico sutra može postati vodeća momčad prvenstva, a Real preskočiti Barcu i probiti se na drugo mjesto.

Rakitić asistent u porazu Seville

Malaga je u posljednjoj utakmici u subotu s 3:2 svladala Sevillu. Domaćini su poveli pogotkom Dude iz penala nakon čega su za Sevillin preokret zabili Bacca i Fazio na asistenciju Rakitića. No, Garcia je u 77. minuti izjednačio, a osam minuta prije kraja Duda svojim drugim golom donio tri boda Malagi.

Kapetan Seville Ivan Rakitić odigrao je čitavu utakmicu.

>> Nastavlja se katastrofa Uniteda, Jelavić pogodio vratnicu protiv Spursa

Komentara 2

MA
maxxxx
08:19 03.02.2014.

ma daj, nije valjda barci poklonjen penal ?!?

MA
Markoc
19:41 01.02.2014.

Barci nije pomogao ni dosuđeni penal, kojeg je opet dobila na poklon od sudaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije