Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO IH HULIGAN

Šok u susjedstvu: Mladi vaterpolisti napadnuti mačetama i palicama, jedan zadobio teške ozljede

Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
R.R./ATAImages
29.05.2024.
u 19:54

- Ne dopustimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cijeli slučaj je prijavljen policiji i nadamo se da će se razotkriti počinitelji i kazniti po zakonu - navodi se u priopćenju.

Vaterpolisti podgoričke Budućnosti napadnuti su u blizini lokalnog bazena u Sportskom centru Morača. Iz kluba su objavili da se napad dogodio nakon treninga članova njihovih mlađih uzrasnih kategorija. Jedan od igrača zadobio je teške tjelesne ozljede. Priopćenje podgoričke Budućnosti prenosimo u cijelosti:

- 28.05.2024. godine u 17:20h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bejzbol palice. Tom prilikom ozbiljne ozljede zadobio je perspektivni mladi sportaš našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mlađih kategorija Crne Gore, nosilac srebrne medalje sa Europskog prvenstva, odigranog 2023. godine u Podgorici, stipendist Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportaše, izuzetno miran, odgojen, odan, radan, dobar prijatelj i odličan đak - navode iz kluba uz dodatak:

Crnoj Gori izručen odbjegli poduzetnik Duško Knežević
1/11

- Ovim putem molimo medije da objave ovo priopćenje i svojim narednim tekstovima utječu na kompletno društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja koje ime za cilj namerno povređivanje i nanošenje bola drugim osobama, bilo psihičkog ili fizičkog. Izrade smjernice i način podrške i osiguraju zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati imaju li naša djeca u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Da ovakav vid fizičkog nasilja može dovesti čak i do uništenja sportske obrazovne ili svake druge karijere. Ne dopustimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cijeli slučaj je prijavljen policiji i nadamo se da će se razotkriti počinitelji i kazniti po zakonu - navodi se u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
20:43 29.05.2024.

Torcida širi poslovanje i na druge države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije