Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formula 1

Snijeg u Barceloni odgodio trening: Hamilton radio snjegovića

Lewis Hamilton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
28.02.2018.
u 14:50

Snijeg je prekrio stazu pa su zimske službe imale pune ruke posla. No vozačima, mehaničarima i ostalom osoblju nije bilo dosadno

Velika hladnoća i snijeg paralizirali su cijelu Europu. I Španjolska osjeća vremenske neprilike, a zimski uvjeti u Barceloni na neko su vrijeme odgodili testiranja bolida formule 1 uoči nove sezone koja počinje 25. ožujka Velikom nagradom Australije u Melbourneu .

Snijeg je prekrio stazu pa su zimske službe imale pune ruke posla. No vozačima, mehaničarima i ostalom osoblju nije bilo dosadno.

Iz Mercedesove momčadi došla je zanimljiva inicijativa koju su mnogi prihvatili: "Momčadi formule 1, okupite se! Tko želi praviti snjegovića?"

Mercedesovi djelatnici odmah su se prihvatili posla te napravili snjegovića kojem su umjesto dugmadi stavili prepoznatljive znakove njihove momčadi.

I svjetski prvak Lewis Hamilton fotografirao se sa snjegovićem.

Vozači su uspjeli odvesti nekoliko krugova po mokroj stazi.

- Bilo je strašno hladno. Nikad nisam vozio bolid po ovako niskoj temperaturi - rekao je Mercedesov pilot Valtteri Bottas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije