Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bit ćemo prvaci sveta'

Slovenska NBA zvijezda majicom Jugoslavije uzburkala javnost na ovim prostorima

Instagram / Goran Dragić
23.10.2022.
u 18:38

Otac braće Dragić je Srbin iz BiH, a majka im je Slovenka, Goran i Zoran su odlučili da nastupaju za zemlju u kojoj su rođeni.

Sjajni slovenski košarkaš i sadašnji član Chicago Bullsa, Goran Dragić, na Instagram profilu je objavio zanimljivu fotografiju u majici s natpisom Jugoslavija, a napisao je status: ''Bićemo prvaci sveta. Jugoslavija.'

Dragić je u statusu dodao i ime Ive Daneua, legendarnog slovenskog košarkaša iz 60-ih godina prošlog stoljeća.

Također, stavio je i oznaku filmske kamere, što očito znači da se ovom objavom osvrnuo na popularan i film ''Bićemo prvaci sveta'', koji priča priču o početnim danima jugoslavenske košarke nakon Drugog svjetskog rata sa završnicom u Ljubljani 1970., gdje je Jugoslavija osvojila svoj prvi naslov prvaka svijeta.

Upravo je Daneu bio jedan od ključnih igrača u pohodu bivše države na svjetsku titulu. Objava Gorana Dragića izazvala je pravo oduševljenje među pratiteljima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

>> Policija trpa u maricu navijače Hajduka

Komentara 5

Avatar arba_arba
arba_arba
20:48 23.10.2022.

Samo ako pobjede AustroUgarsku. Sovjetski Savez i Čehoslovačku,

UJ
ujna
19:10 23.10.2022.

Krelac

Avatar Moodleen
Moodleen
18:55 23.10.2022.

Kod Alpskih srba ništ novog. IQ na razini tjelesne temperature njihov je maximum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije