Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIK U NEVJERICI

Slomljeni Tucak najavio smjenu generacije: Ludost je sad igrati za peto mjesto...

Reuters
04.08.2021.
u 14:10

– Teško je sad donositi nekakav sud, osim reći da je Mađarska bila bolja.

Izbornik Ivica Tucak nije krio nezadovoljstvo nakon teškog poraza od Mađarske (11:15) u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

– Nemam što pametno reći. Nismo uspjeli u najvažnijem koraku, nismo odigrali dovoljno kvalitetno da dobijemo protivnika kao što je Mađarska. Žao mi je, nije išlo... Još smo vrući, tužni, razočarani, ali treba dići glave i ići dalje – izjavio je za HRT pa nastavio:

– Nemam što momcima zamjeriti, borili su se kao lavovi. Otvorili smo dobro utakmicu i u drugoj četvrtini se raspali. Ta dva gola na kraju usmjerila su utakmicu. Previše smo golova primili, ne možemo igrati tako. Treba čestitati Mađarima i to je to.

Foto: Reuters

Zabio nam je sedam golova nevjerojatni Manhercz.

– Manhercz je sjajan igrač, ali na kraju je pala koncentracija pa je ulazilo i što ne treba. Teško je sad donositi nekakav sud, osim reći da je Mađarska bila bolja. Ludost je sad igrati od petog do osmog mjesta.

Tucak je najavio službeno i smjenu generacije, nikoga pritom nije kritizirao ni izdvajao kao krivca od igrača.

Komentara 45

RO
roland
14:18 04.08.2021.

Koje floskule prodaje Tucak. Izgubimo od Australije- nebitna utakmica, izgubimo od Španjolske nebitna utakmica, izgubimo od Mađara - smjena generacije...

Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:28 04.08.2021.

Ti si prvi koji treba odstupit.

RO
roland
14:17 04.08.2021.

smjena izbornika prvo, a onda sve ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije