Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon akcija

Sljedeći tjedan deblokada Cibonina računa

Cibona štrajk (1)
Anto Magzan/PIXSELL
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
19.02.2011.
u 09:13

Predsjednik vukova žali zbog kazne NLB-a, ali najveći su mu problem dugovi gomilani godinama.

Ruka spasa koju je Zdravko Mamić pružio Ciboni trebala bi uskoro dobiti konkretan oblik. Jamstvima četvorici igrača klub je već sportski odblokiran, pri HKS-u, a za koji dan će i financijski profunkcionirati.

– Sljedeći tjedan trebao bi početi proces odblokiranja klupskog žiro-računa – izvijestio je predsjednik Cibone Ivica Lovrić.

Neki u euforiji, neki u nešto lošijem raspoloženju, hrvatski košarkaši kreću u završnicu NLB lige. Osim što se nisu proslavili u kupu, cibosi su ostali bez Stipčevića i Everetta. Tako će ulogu razigravača u gostima kod Radničkog (17 sati) preuzeti Bojan Bogdanović. Zbog ozljeda su upitni Giriček i Radošević, a trener Anzulović ima temperaturu. Nakon briljantne igre u Španjolskoj, Cedevita putuje k jakoj Olimpiji (18).

– Nikad više ne smijemo igrati lošije nego tamo – kaže Petrović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije