Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gregg Popovich

Slavni trener otkrio kako se oduševio igračima Jugoslavije: Oni su za NBA!

Gregg Popovich
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
29.03.2018.
u 12:29

Slavni trener je istaknuo da se osjećao kao u trgovini sa slatkišima

Legendarni NBA trener Gregg Popovich u jednom je intervjuu istaknuo zašto poštuje strane košarkaše. Trener San Antonio Spursa pričao je talentiranim igračima Petroviću, Kukoču, Rađi, Divcu i ostalim igračima iz bivše Jugoslavije.

Sjetio se na košarkaše koji su ga svojim igrama oduševljavali prije 30-ak godina.

- Ima mnogo dobrih košarkaša u svijetu, a to sam shvatio 80-ih godina, kad sam bio na Europskom prvenstvu. Iz NBA lige smo tamo bili samo ja i Don Nelson. Gledao sam sve utakmice, Rusiju pa Jugoslaviju za koju su igrali Vlade Divac, Dino Rađa, Toni Kukoč, Dražen Petrović... - rekao je Gregg Popovich.

Slavni trener je istaknuo da se osjećao kao u trgovini sa slatkišima.

- Pitao sam se gdje igraju ti momci i zašto nisu u NBA ligi. Kada smo ih počeli dovoditi u Ameriku, svima je brzo postalo jasno koliko su obogatili našu igru - istaknuo je Gregg Popovich.

Komentara 6

BI
billynik
14:10 29.03.2018.

Neki ni danas ne mogu bez Jugoslavije, baš vas žalim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije