Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NAMJESTILI MU BOMBU'

Slavni Hrvat: Australce može biti sram zbog ovoga što rade Đokoviću

Trening Novaka Đokovića u Španjolskoj prije odlaska na Australian Open
Foto: KMJ
1/7
14.01.2022.
u 16:11

Napravili su kaos, može ih biti sram zbog načina na koji se ponašaju prema čovjeku koji je devet puta osvajao taj turnir.

Nikola Pilić (82), teniski otac Novaka Đokovića, prokomentirao je situaciju u Australiji s Novakom Đokovićem.

- Nije mi ovo iznenađenje. Znao sam da će ovako završiti još prvog dana kad su rekli da za to postoji šansa. Ponašaju se prema njemu kao prema kriminalcu. Napravili su kaos, može ih biti sram zbog načina na koji se ponašaju prema čovjeku koji je devet puta osvajao taj turnir. Namjestili su mu bombu, to je sramota. Nije prvi put da ga tretiraju drukčije od Federera i Nadala. Igrat će druge turnire, nije ovo kraj svijeta - rekao je Pilić.

Slično razmišlja i Viktor Troicki, izbornik Davis Cup reprezentacije Srbije i Đokovićev dobar prijatelj.

- Nečuveno je ponašanje ATP-a u cijeloj ovoj situaciji. Njegov broj 1 prolazi najteže trenutke karijere, a Tour ne da ne radi ništa za svog najboljeg čovjeka, nego pri tome i šuti", rekao je bivši srpski tenisač Viktor Troicki i dodao: "Ništa ne razumijem što se događa oko Đokovića, ali znam da bi ga morali pustiti na slobodu i da igra. Njegova jedina želja je igrati Australian Open i ne mogu ni zamisliti kako mu je teško. Međutim, Novak je mentalno jak i ostat će svoj.

>> Pogledajte i kronologiju slučaja

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar skandalist
skandalist
16:24 14.01.2022.

Gospodine Pilić a što to rade australci Đokoviću? Zašto se ona nije pridržavao pravila i postupao po zakonima zemlje u koju dolazi kao gost? Očigledno su to svi drugi ljudi koji su doputovali u Australiju radi Opena mogli, znali i htjeli. Svi osim Đokovića.

BI
Binga01
16:29 14.01.2022.

Ima 82 godine i još je Pilić. Već je trebao postati pijetao i uozbiljiti se.

TM
trade_mark
16:27 14.01.2022.

slavni hrvat nikola pilić? hahahaha... a koji je on faktor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije