Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA VIJEST

Slavni borac preminuo nakon brutalnog nokauta, a njegov brat iznenadio izjavom!

Borac
Foto: Printscreen Youtube
05.11.2018.
u 13:18

– Umro je upravo onako kako je želio umrijeti. Ja ne žalim zbog ovoga jer on je bio takav. Govorio je da se želi boriti do svoje osamdesete, ring je bio njegov život i umro je kao šampion – rekao je brat

Boksač Christian Daghio (49 godina, omjer 10-1, 10 nokauta) preminuo je nakon pretrpljenog nokauta u borbi u Rangsitu. Talijan je bio vrlo popularan u Tajlandu, kamo se preselio prije više od 10 godina i gdje je prethodno imao karijeru u muay thaiju s nešto manje od 200 borbi.

Daghio je boksao protiv Dona Pareuanga (7-4, 7 KO) za upražnjeni WBC-ov azijski srebrni naslov u poluteškoj kategoriji. U brutalnoj borbi 36-godišnji Tajlanđanin je nokautirao Daghija u 12. rundi.  Liječnici su odmah došli do talijanskog boksača koji je bez svijesti prebačen u bolnicu.

Nekoliko je dana proveo u komi s teškom ozljedom mozga prije nego što je preminuo. Njegov brat izjavio je za lokalne novine da je umro upravo onako kako je želio.

– Umro je upravo onako kako je želio umrijeti. Ja ne žalim zbog ovoga jer je on bio takav. Govorio je da se želi boriti do svoje osamdesete, ring je bio njegov život i umro je kao šampion – rekao je brat, a prenosi Croring.

Osim u boksu i tajlandskom boksu, Daghio se okušao i kao MMA borac.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
16:23 05.11.2018.

“Sport” za kretene

KO
koraba
13:49 05.11.2018.

Nije umro,već ubijen. Bilo bi zanimljivo protumačiti slučaj preko tamošnjih zakona.

Avatar poljicanin
poljicanin
14:41 05.11.2018.

Sve je to "sport".Vrijeme je postalo zrelo za gladijatorske igre,bitne su samo tv kvote i zarada...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije