Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME ZA SP

Slavko Goluža otpisao Lovru Šprema i Marija Vuglača

Slavko Goluža
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
30.12.2014.
u 19:03

U sklopu završnih priprema Hrvatska će odigrati i dvije pripremne utakmice, suparnik će biti Srbija, a igrat će se 9. i 10. siječnja u Umagu i Rijeci

Hrvatska rukometna reprezentacija odradila je prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo, koje se od 15. siječnja do 1. veljače održava u Kataru. Izabranici Slavka Goluže u Umagu su boravili pet dana te su odradili po dva treninga dnevno.

Izbornik je zadovoljan treninzima, a nakon povratka u Zagreb osvrnuo se odrađene pripreme, ali i otkrio tko je otpao s popisa za drugi krug priprema.

– Nakon prvog ciklus priprema otpali su Lovro Šprem i Mario Vuglač, ali će oni i dalje biti na čekanju, trenirat će za slučaj da ih naknadno pozovemo. Domagoj Duvnjak priključio se reprezentaciji te je odradio jedan trening, na kojem je sve prošlo dobro – rekao je Goluža za HRT i nastavio:

– Pripreme su prošle vrlo dobro iako nas vrijeme nije poslužilo kako smo očekivali. Nismo mogli trenirati vani zbog kiše i hladnoće stoga smo to kompenzirali trčanjem u dvorani. Uglavnom, napravili smo sve što smo planirali i što smo dogovorili za prvi dio priprema.

Druga faza priprema počinje 2. siječnja, reprezentativci će se okupiti ispred Hotela Panorama u Zagrebu te će ponovno krenuti u Umag. Druga faza priprema trajat će sve do 12. siječnja, a dan poslije reprezentacija putuje za Katar.

U sklopu završnih priprema Hrvatska će odigrati i dvije pripremne utakmice, suparnik će biti Srbija, a igrat će se 9. i 10. siječnja u Umagu i Rijeci.

>> Goluža okupio reprezentaciju: Ove pripreme bit će drugačije nego inače

Komentara 1

SS
sokac sa drave
15:11 31.12.2014.

Imamo dobre igrace,Goluza je strog i ostar bas takav treba da bi vodio grupu razlicitih ljudi.Bojim se da nismo za vece domete jer vec godinama poslije Sole nemamo golmana sto donosi bas onda kada treba.Alilovic je dobar kada netreba ima osamnaest odbrana a kada treba onda vec nekoliko godina samo tri cetiri obrane.Gledajuci Danca Landina te Omajera i ovoga Svedjana sto je u Kilu jednostavno receno dobijem krizu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije