Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni komentator

Slaven Bilić oduševio britansku javnost prostotom i izgledom

Slaven Bilić
Foto: Reuters
1/5
10.06.2016.
u 22:35

Bivši hrvatski izbornik je ove sezone West Ham doveo na sedmu poziciju u Premier ligi te tako izborio kvalifikacije za Europsku ligu.

Čini se kako engleska javnost obožava Slavena Bilića što god on napravio. Bivši hrvatski izbornik je ove sezone West Ham doveo na sedmu poziciju u Premier ligi te tako izborio kvalifikacije za Europsku ligu.

Sada je pak Bilić gostovao na britanskoj televiziji ITV kao stručni komentator utakmice između Francuske i Rumunjske te oduševio gledatelje svojim izgledom, ali i vokabularom.

Englezi su putem Twittera pokazali svoju oduševeljenost trenerom West Hama zbog njegove kose, košulje i hlača, a vrhunac se dogodio kada je u poluvremenu utakmice Francuska - Rumunjska upotrijebio riječ koja se ne bi trebala upotrebljavati na televiziji. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

KO
kodifan
02:17 11.06.2016.

Ćiro i Bilić jedini pravi Hrvatski izbornici

ST
Starotopoljanin
00:01 12.06.2016.

I ja nisam nista shvatio od odusevljenja,a jos manje clanka.

DU
Deleted user
11:44 12.06.2016.

"Slaven Bilić oduševio britansku javnost prostotom i izgledom"....i izgledom, ahahaaa. ja ne znam dje si ti novinaru ucio engleski ili ko ti ovo prevodi ali oni ne da NISU odusevljeni nego se sprdaju I rugaju sa Bilicem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije