Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA LIGA

Slab učinak Giričeka u porazu Fenerbahçea

Gordan Giriček
Sanjin Strukić
15.11.2009.
u 21:50

Košarkaši Fenerbahçea izgubili su na gostovanju kod Galatasarayja u 5. kolu turske TBL lige 74-72 nakon dva produžetka, te su tako doživjeli svoj drugi ovosezonski poraz.

U tvrdoj utakmici u kojoj su dominirale obrane domaćine je do treće pobjede predvodio Radoslav Rancik sa 17 koševa, a uz njega je dvocifren učinak po broju koševa imao još samo Rifat Muray Kaya (10).

Poraženi Fenerbahçe je predvodio Ömer Onan sa 17 koševa, dok je hrvatski košarkaš Gordan Giriček za 15 minuta igre zabio tek dva koša, oba iz slobodnih bacanja (šut iz igre 0/2), uz 1 skok i 1 asistenciju.

Bosansko-hercegovački košarkaš u redovima poražene momčadi Emir Preldžić ostvario je učinak od 10 koševa i 4 skoka, dok je njegov sunarodnjak Damir Mršić zabio 6 koševa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije