Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA GA NA POPISU

Skandal pred Euro: Igrač koji je ušao u sukob s Hrvatom poručio da ne želi igrati za Srbiju

Euro 2024 Qualifier - Group G - Serbia v Hungary
Foto: NOVAK DJUROVIC/REUTERS
1/2
28.05.2024.
u 09:23

Telegraf je saznao da je Radonjić nezadovoljan statusom u reprezentaciji, odnosno tretmanom izbornika Stojkovića

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Dragan Stojković objavio je popis za Europsko prvenstvo. Na njemu nema, među ostalima, Nemanje Radonjića. Taj je ofenzivni veznjak talijanskog Torina u intervjuu za srpski Telegraf rekao da neće igrati za reprezentaciju sve dok je Piksi na čelu stručnog stožera.

- Točno, to je moja odluka - rekao je Radonjić i podigao pravu buru reakcija u Srbiji.

Radonjić je svojedobno u Torinu imao i incident s hrvatskim trenerom te momčadi Ivanom Jurićem. Zbog toga je otišao na posudbu u španjolsku Mallorcu u kojoj je završio ovu sezonu. Jurić ga je nakon jednog incidenta na treningu potjerao iz momčadi.

Radonjća nije bilo na popisu ni na reprezentativnoj akciji u ožujku kada je Srbija igrala prijateljske utakmice protiv Rusije i Cipra. Telegraf je saznao da je Radonjić nezadovoljan statusom u reprezentaciji, odnosno tretmanom izbornika Stojkovića. Do Piksijevog dolaska na izborničku klupu bio je standardni igrač, a onda je počeo dobivati sve manje prilika.

Krilni igrač bio je na popisu od 35 imena, onom širem, ali na užem ga nema. Popis je sljedeći:

VRATARI: Vanja Milinković Savić (Torino), Predrag Rajković (Mallorca), Đorđe Petrović (Chelsea)

OBRANA: Strahinja Pavlović (RB Salzburg), Nikola Milenković (Fiorentina), Miloš Veljković (Werder Bremen), Srđan Babić (Spartak Moskva), Uroš Spajić (Crvena zvezda), Nemanja Stojić (TSC)

VEZNI RED: Saša Lukić (Fulham), Nemanja Gudelj (Sevilla), Nemanja Maksimović (Getafe), Ivan Ilić (Torino), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Sergej Milinković Savić (Al Hilal), Dušan Tadić (Fenerbahce), Lazar Samardžić (Udinese), Veljko Birmančević (Sparta Prag), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panathinaikos), Andrija Živković (PAOK), Mijat Gaćinović (AEK)

NAPADAČI: Aleksandar Mitrović (Al Hilal), Dušan Vlahović (Juventus), Luka Jović (AC Milan), Petar Ratkov (RB Salzburg)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije