Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Sjećate se 'senzacionalnog Hrvata' kojeg su Amerikanci obožavali? Danas je u problemima

Pat Miletich
Foto: Instagram
03.07.2020.
u 17:00

Miletich ima hrvatske korijene, a prije 20-ak godina bio je iznimno popularan i uspješan borac. Nikad nije krio svoje korijene, a na ruci je istetovirao grb naše države. Dobio je i nadimak "Hrvatska Senzacija" (Croatian sensation), a ono što je Cro Cop bio u Japanu, Miletich je bio u SAD-u.

Iz SAD-a su stigle vijesti da je legendarni UFC-ov borac Pat Miletich (52) uhićen je u Illinoisu nakon što je vozio pod utjecajem opijata.

Ovo mu je drugi put da ga je policija uhvatila kako automobilom upravlja u nedozvoljenom stanju. Prvi put je to bilo 2018. godine, ali je uspješno odradio godinu dana uvjetne kazne.

Miletich se trebao vratiti u ring i na ekshibicijskom meču boriti protiv bivšeg boksačkog svjetskog prvaka Michaela Nunna, no sada je sve upitno budući da je završio iza rešetaka.

Inače, Miletich ima hrvatske korijene, a prije 20-ak godina bio je iznimno popularan i uspješan borac. Nikad nije krio svoje korijene, a na ruci je istetovirao grb naše države. Dobio je i nadimak "Hrvatska Senzacija" (Croatian sensation), a ono što je Cro Cop bio u Japanu, Miletich je bio u SAD-u. 

Miletich je svoju karijeru završio s 29 pobjeda, sedam poraza i dva neriješena meča i titulu prvaka uspješno je branio četiri puta. Primljen je i u UFC-ovu Kuću slavnih.

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:50 12.07.2020.

Da je to napravio u Hrvatskoj, policajac koji ga je zaustavio, dobio bi otkaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije