Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA SVAKU POHVALU

Sjećate li ga se? Bivši dinamovac digao Beč na noge za pomoć Hrvatskoj

03.01.2021.
u 22:17

Mnogi Austrijanci odazvali su se ovoj akciji za Sisak, Glinu, Petrinju i  okolna mjesta pogođena ovom strašnom nesrećom.

Bivši nogometaš Nikica Pavlek koji živi i radi u Beču već godinama, organizirao je hvale vrijednu humanitarnu akciju za stradale u razornom potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju.

Zahvaljujući njemu i njegovoj akciji nekoliko kamiona stiglo je u subotu s humanitarnom pomoći u Sisak. I on je stigao zajedno s njima.

Mnogi Austrijanci odazvali su se ovoj akciji za Sisak, Glinu, Petrinju i  okolna mjesta pogođena ovom strašnom nesrećom.

Inače, Nikica je rođeni Zagrepčanin koji je talentirani mladi igrač Dinama u toj generaciji Zorana Mamića, Alena Peternaca, Marija Tute i drugih. Ipak,  nakon isteka juniorskog staža Pavlek nikad nije zaigrao za seniorsku momčad Dinama.

Igrao je za Napredak iz Velike Mlake i za sisačku Segestu koja je tada igrala u 1. HNL. Nogometnu karijeru nastavio je u Austriji gdje je i završio s aktivnim igranjem. U svakom slučaju za ovu humanitarnu akciju u Beču Pavlek zaslužuje sve pohvale.

Ključne riječi

Komentara 10

JA
jameszg
06:06 04.01.2021.

Gdje je Modrić ? Gdje je Rakitić ? Gdje je Mandžukić ? Gdje je Vrsaljko ? Gdje su nestali u svojim ultraluksuznim satovima, viletinama i autima dok smo svi navijali za njih a ovdje ljudi sa djecom spavaju u autima i sanjaju o kamp kućicama !!!!!

Avatar acivij
acivij
04:25 04.01.2021.

Svaka čast!

Avatar acivij
acivij
04:25 04.01.2021.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije