Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEICESTER IZBIO NA ČELO

Sjajni Kramarić se vraća formu, zabio je dva gola na neugodnom gostovanju

Andrej Kramarić
Foto: Soeren Stache/DPA/PIXSELL
1/3
19.01.2021.
u 23:23

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je čitav susret za Chelsea

U susretu 17. kola Bundeslige Hoffenheim je na gostovanju pobijedio berlinsku Herthu sa 3:0 uz dva gola hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Kramarić je postigao drugi i treći gol na utakmici u 68. i 88. minuti stigavši do brojke od 10 golova ove sezone. Za goste je zabio i Sebastian Rudy u 33. minuti.

Hertha je u 12. minuti imala sjajnu priliku za vodstvo, no Krzysztof Piatek nije realizirao kazneni udarac. Pucao je u donji lijevi kut, ali je Oliver Baumann obranio njegov udarac. Kramarić je igrao do 90. minute kada je zamijenjen.

U derbiju kola Bayer Leverkusen je pobijedio Borussiu Dortmund s 2:1. Tako je ostvario prvu pobjedu u zadnjih pet kola. Golove za Apotekare zabili su Moussa Diaby (14) i Florian Wirtz (80), dok je strijelac za goste bio Julian Brandt (67). Tin Jedvaj nije natupio za domaći sastav.

Wolfsburg je na gostovanju pobijedio Mainz s 2:0, a strijelci su bili Bartozs Bialek (65) i Wout Weghorst (79). Josip Brekalo je za pobjednički sastav igrao do 60. minute. Borussia M'gladbach je golom Nice Elvedija u 66. minuti slomila Werder sa 1:0.

Na ljestvici vodi Bayern sa 36 bodova, Bayer Leverkusen je skočio na drugu poziciju sa 32 boda, a toliko ima i RB Leipzig. Borussia Dortmund je četvrta sa 29 bodova.

Nogometaši Leicester Cityja novi su vodeći sastav engleskog prvenstva, oni su u utorak u susretu 18. kola na svom terenu svladali Chelsea s 2:0 (2:0).

Leicester je poveo golom Ndidija (7) koji je u samom otvaranju susreta udarcem sa 20 metara "zaledio" Mendyja na vratima Chelseaja, dok je pred kraj prvog poluvremena Maddison (41) iz protunapada povisio prednost na 2:0.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je čitav susret za Chelsea.

Leicester je sada vodeći na ljestvici sa 38 bodova iz 19 susreta, bod manje i utakmicu manje ima drugi Manchester United, a tri boda manje i dvije utakmice manje ima treći Manchester City. Chelsea je ostao osmi sa 29 bodova.

Ranije u utorak West Ham United je kao domaćin svladao West Bromwich Albion s 2:1 (1:0). West Ham je poveo u zadnjim trenucima prvog poluvremena golom Bowena (45+2), na 1:1 početkom nastavka izjednačio je Matheu Pereira (51), da bi novo vodstvo i tri boda domaćima osigurao Antonio (66).

West Ham je s nova tri boda skočio na sedmo mjesto ljestvice sa 31 bodom, dok je WBA ostao pretposljdnji, 19. sa 11 bodova, četiri manje uz dvije odigrane utakmice više od 17. Burnleya koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Komentara 1

MA
Mama
06:23 20.01.2021.

bravo Krama!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije