Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRATEG MODRIH

VIDEO Mamić progovorio o segmentu na kojem je zapelo: Moramo bolje ili će biti problema

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
19.01.2021.
u 22:03

- Nevistić je obranio jedanaesterac i dosta teških i opasnih lopti. Radi se o odličnom golmanu, na našu žalost bio je na vrlo visokome nivou danas - pohvalio je amić vratara Rijeke

U zaostaloj utakmici 6. kola Prve HNL igranoj u utorak Rijeka je kao gost u Maksimiru svladala Dinamo s 2:0 (0:0). Strijelci za goste bili su Lončar (66) i Andrijašević (70).

Nakon ravnopravnog i prilikama siromašnoga prvog poluvremena, nastavak je donio mnogo uzbuđenja. Prvi je priliku za vodstvo imao Dinamo kada je sudac Strukan nakon prekršaja Štefulja na Kastatiju u kaznenome prostoru Rijeke pokazao na bijelu točku. No, prilično mlak prizemni udarac Petkovića Nevistić je uspio obraniti.

Riječani su znali kazniti taj Dinamov promaša. U 66. minuti Menalo je uspio dohvatiti jedno dubinsko proigravanje, pobjeći Moharramiju i povratnom loptom poslužiti natrčalog Lončara koji je preciznim udarcem s vrha kaznenog prostora svladao Livakovića. 

Gosti su ubrzo udvostručili prednost, Galović je izbacio Lončara na lijevom krilu, uslijedilo je lijepo proigravanje za Andrijaševića koji je snažnim udarcem zakucao loptu pod gredu nemoćnog vratara domaćih.

Trenera Dinama Zorana Mamića poraz je komentiro ovako: 

- Prije svega treba čestitati Rijeci, oni su svoje šanse iskoristili, zabili dva gola i pobijedili. Onaj dio koji danas nije bio dobar to su naše neiskorištene prilike u prvom dijelu i neiskorišten jedanaesterac. Onda momčad koja igra odličan nogomet kao što igra Rijeka dođe u situaciju da iz polukontre i kontre dođe u priliku da zabije gol. Oni su to iskoristili i treba im na tome čestitati.

Dosta je posla večeras imao vratar Rijeke?

- Nevistić je obranio jedanaesterac i dosta teških i opasnih lopti. Radi se o odličnom golmanu, na našu žalost bio je na vrlo visokome nivou danas.

Već u subotu Dinamo gostuje u Gorici?

- Vidjeli smo danas na utakmici u Puli da Gorica ima gotovo isti sastav koji je igrao prošlu polusezonu. Radi se o čvrstoj, kompaktnoj i agresivnoj ekipi. Definitivno šanse koje stvorimo tamo trebamo iskoristiti jer će inače biti problema.

Kakvo je stanje s Majerom i Gvardiolom koji nisu danas igrali zbog ozljeda?

- Trebali bi biti spremni za subotu i ojačati još konkurenciju u našoj momčadi.

Ključne riječi

Komentara 9

ZD
zdriva
10:17 20.01.2021.

da klub su od drzavno interesa pa im je zato pozatvarana uža i šira obitelj trenera menadjera djece rodbine i sve što je vezano za Dinamo.dao Bog da tvoj klub bude tako tretiran .mozak ispran

BE
Berlioz
13:20 21.01.2021.

Tako cvilimo u euro takmičenjima da rušimo rekorde. I osvajamo više bodova od svih ostalih klubova iz HNLa ZAJEDNO! Tužna nam je sudbina na proljeće jer ćemo sigurno ispasti iz EL a tvoj klub zasjenjeni neće ispasti na proljeće nego tek na ljeto. Pod uvjetom da uspije osigurati mjesto u kvalifikacijama.

DU
Deleted user
10:54 20.01.2021.

Bjegunčev bratko, kompliciraš i nemaš ideje. Rijeka jednostavno igra i zabija. A, k tome kad se doda da ti moraju igrat indolentni manekeni, ti ispada taka kak je ispalo. Tuga, jad i bijeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije