Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Zorana Mamića snimili kako pjeva pjesmu Hajduka, evo što kaže o tome

Zoran Mamić
Foto: Printscreen
1/5
16.01.2021.
u 21:04

- Ako se mogu navijači družiti na potresom zahvaćenom području, zašto ja ne bih pjevao pjesme o jednom od najvećih klubova Hrvatske? - rekao je Mamić

Trener Dinama Zoran Mamić prokomentirao je snimku na kojoj pjeva pjesmu Hajduka "Kada umren umotan u bilo".

- Sve je to u redu osim što loše pjevam, nisam neki pjevač. Radi se o pjesmi koja je jako lijepa, a među svojim prijateljima imam puno navijača Hajduka. Oni poštuju mene, ja njih, nije mi problem pjevati pjesme o Hajduku. Ako se mogu navijači družiti na potresom zahvaćenom području, zašto ja ne bih pjevao pjesme o jednom od najvećih klubova Hrvatske? - rekao je Mamić za Sportske novosti.

Osvrnuo se i na suđenja koja su pred njim zbog optužbi za izvlačenje novca iz Dinama.

- Naravno da nekad zbog toga gubim vrijeme. Recimo, znali smo da na posljednjem suđenju neće biti rasprave, a morao sam proći tisuću i sto kilometara do Osijeka i nazad. Svi smo u klubu bili svjesni toga, ja isto tako. Nosim se s tim jako dobro, ne opterećuje mi posao. Apsolutno se ne smatram krivim. Vjerujem da će to sud na kraju i pokazati - rekao je Mamić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije