Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševio navijače

Sjajan Žižićev debi za Boston: On mora biti u početnoj petorci!

Ante Žižić
Foto: Twitter
04.07.2017.
u 12:49

Ante Žižić postigao je 9 koševa za 19 minuta.

U Ljetnoj ligi u američkom Salt Lake Cityju odigrana je još jedna tijesna utakmica u kojoj je naš reprezentativac Ante Žižić u debiju pomogao svom Bostonu da ostvari pobjedu 89:88 protiv Philadelphije 76ersa. 

I dok je igrač susreta bio Jaylen Brown s 29 poena, pobjednički šut pet sekundi prije kraja i ukupno 21 poen Celticu je donio strijelac Jayson Tatum. U svojih 19 minuta, Žižić je postigao 9 kopeva, uz pet skokova i jednu blokadu. 

Mladi Hrvat, koji je nedavno objavio kako neće igrati za reprezentaciju na skorašnjem Europskom prvenstvu, oduševio je navijače koji su ga pohvalili na društvenim mrežama. Prema nekima bit će i kandidat za novaka godine!

– Gledao sam Žižića kako igra 10 minuta i već znam da ću biti živčan ako ne bude u startnoj petorci – napisao je jedan od navijača.

76ersima igru je podigao prvi izbor drafta, razigravač Markelle Fultz zabivši 17 poena uz tri blokade. 

Program lige nastavlja se danas u Orlandu, gdje će biti odigrane tri utakmice. 

Komentara 3

BL
Blatina19
13:13 04.07.2017.

Pola nasih kosarkasa ne zeli igrati za repku. I onda ljudi imaju nesto reci protiv modrica.

R9
ronaldo 9
13:54 04.07.2017.

ako je zbog 9 koševa u startnoj petorci jadan Boston onda

TE
teoodd
13:30 04.07.2017.

Ma nema boljeg u Americi.....niti je bilo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije