Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisao ugovor

Sin najveće klupske legende novi sportski direktor Barcelone

FC Barcelona unveil Robert Lewandowski
ALBERT GEA/REUTERS
16.09.2022.
u 20:02

Osim za Barcelonu, za koju je igrao od 1994. do 1996. godine, Jordi Cruyff je tijekom igračke karijere nosio dres Manchester Uniteda, Celte, Alavesa, Espanyola te Metalurga iz Donjecka.

Španjolski nogometni velikan Barcelona za novoga sportskog direktora i službeno je postavio je svog bivšeg igrača Jordija Cruyffa, koji je ipak najpoznatiji kao sin slavnoga Johana Cruyffa.

Jordi Cruyff je obnašao dužnost sportskog direktora Barcelone od 1. srpnja, a u petak je napokon i potpisao ugovor.

U Barcelonu ga je još prošle godine vratio predsjednik Joan Laporta, a dosada je radio kao direktor međunarodnog područja nogometne sekcije te je bio jedan od ključnih ljudi u posljednja dva prijelazna roka.

Osim za Barcelonu, za koju je igrao od 1994. do 1996. godine, Jordi Cruyff je tijekom igračke karijere nosio dres Manchester Uniteda, Celte, Alavesa, Espanyola te Metalurga iz Donjecka.

Godine 2020. Cruyff je šest mjeseci bio izbornik Ekvadora, ali zbog pandemije koronavirusa nije vodio niti jednu utakmicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije