Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interu Berlusconijev trofej

Rapaićev sin Boris debitirao za Inter

Boris Rapaić
Facebook.com
21.10.2015.
u 23:26

Sin našeg legendarnog reprezentativca Mikija Rapaića, zadnjih je nekoliko godina nogometno umijeće brusio kroz Interovu omladinsku školu, a danas je odigrao pola sata u 1:0 pobjedi nad gradskim suparnikom Milanom.

Samo tri dana uoči svoga osamnaestog rođendana Boris Rapaić debitirao je za prvu momčad Intera. 

Sin našeg legendarnog reprezentativca Mikija Rapaića, zadnjih je nekoliko godina nogometno umijeće brusio kroz Interovu omladinsku školu, a danas je odigrao pola sata u 1:0 pobjedi nad gradskim suparnikom Milanom. 

Bila je to pobjeda kojom je Inter osvojio Berlusconijev trofej. Brozović i Perišić nisu igrali za Inter.

>> Šupraha i Kulušić tek su početak, čistka u nogometu ide do vrha!

Komentara 7

AN
Andreeejjj
00:53 22.10.2015.

MIKI RAPAIĆ je kraaalj, največa dobrica i ljudinaaaaa a sinu Borisu želimo sveeeee naaaj naaaj u karijeri!!!!!

Avatar maminjo
maminjo
10:25 22.10.2015.

Kakve veze ima što se zove Milan i što je Srbin, Rapaić je bio odličan nogometaš pravi znalac , dobar sportaš i čovjek,ustalom rođen je u Hrvatskoj i igrao je za nju veći je Hrvat od pola tkz pravih Hrvata

RE
reza
12:22 22.10.2015.

Miki je ostavljao srce i dusu na terenu za hrvatsku.Odlican covjek i igrac. Lekcija neukim ljudima. Milan Rapajic je rodjen u Hrvatskoj, prema tome on nije srbin nego Hrvat Pravoslavne vjeroispovijesti. Srbi su samo oni koji su rodjeni u Srbijiiji pa cak i ako su katolici. Toliko da neuki ljudi kao i politicari novinari i ostatak svijeta nesto nauce. Hvala a Mikijevom sinu sve najbolje i neka se izbori svohim igrama za Hrvatski dres kao i Miki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije