Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške riječi

Šimunić: Bilić za mene ne postoji, ocijenio bih ga jedinicom!

bilić, šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
23.06.2012.
u 21:31

- Nisam ja neki balavac pa da se prema meni tako ponaša. Kad sam tražio objašnjenje počeo je filozofirati

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Josip Šimunić na Europskom prvenstvu pao je u drugi, možda i treći plan, i nije odigrao ni minute. U intervjuu za Sportske novosti  djelovao je jako ogorčen zbog toga, posebno je napao izbornika Bilića.

- Zarekao sam se sam sebi da ću izdržati do kraja prvenstva, nisam htio narušiti atmosferu u reprezentaciji. Isto tako, nisam htio Biliću dati povoda da me izbaci i stvori si neku vrstu alibija. Nekorektno je kako se Bilić ponašao prema meni. Deset godina sam u reprezentaciji i mislim da zaslužujem respekt, pa ja sam dokapetan momčadi. Bilić mi se prvih 15 dana priprema nije ni obratio, a prije me znao tražiti savjet kad je njemu bilo teško - rekao je Šimunić za SN.

Najviše ga je pogodilo što ga Bilić nije poštivao kao osobu.

- Nisam ja neki balavac pa da se prema meni tako ponaša. Kad sam tražio objašnjenje počeo je filozofirati. Pa bilo bi logičnije da mi je u facu rekao "Slušaj, Joe, nisi mi više potreban". Bio bih tužan, ali bi mi bilo lakše prihvatiti.  Možda je problem što mi njegov brat nije menadžer. Vjerojatno nije slučajno da su se u posljednjih šest godina mnogi na ružan način oprostili od reprezentacije. On se za trenerski rad ocijenio peticom, a ja ga kao osobu ocjenjujem jedinicom.

Bilića je okarakterizirao i krivcem za to što nismo prošli skupinu.

- Mišljenja sam, i to ne samo ja, da smo mogli proći skupinu. Bilić je trebao biti hrabriji, a ne poslije žaliti se na suce - zaključio je Šimunić.

 

Ključne riječi

Komentara 152

EC
el commadante
23:59 23.06.2012.

Joe Šimunić zvani karakter. :))))

KI
kinezz
17:28 24.06.2012.

Sammir ne u hrvatsku reprzentaciju!!!

GA
gabpet
09:49 24.06.2012.

Pa što ako se Bilić ocijenio peticom, ocjene su ionako bile do deset!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije